Seymasenturk Selamlar kızlar, sata göre 14+5im ama gittiğim iki doktor da bebek önden gidiyor 15+6 dedi bugün hatta. Doktoru tarafından böyle bi şey söylenen oldu mu, iyi bi şey mi kötü mü anlamadım 😅 neden olur acaba
Irmm2816 Seymasenturk 34 haftalık oldum hala 1 hafta önde çok şükür bi sorun yok doktor da normal olabiliyor dedi
Buzmavise Seymasenturk et ve tavuk ürünlerini yememekte acayip ısrarcı biriyim vejeteryan değilim ama sevmiyorum hamile kaldığımda en çok korktuğum şey çocuğumu bunları yemediğimden dolayı geride kalmasıydı ve ben çok fazla sebze ve bakliyat seven bir insanım ki Allah’tan da kocam da öyle ve ben şu anda 36 haftalık hamileyim bebeğim 37 hafta da bu haftaya kadar hep benden 14-15 gün ileride gitti kilosu boyu yani kafana takacağın hiçbir şey yok sağlıklı ve güzel beslen çok çok su iç onu yemedim bunu yemedim gibi şeylerle de stres yapma avakado hiç sevmem hamileliğim boyunca da ağzına sürmedim onun yerine başka şeyler yedim süt kokusuna bile tahammülüm yoktur hiç süt içmedim ama beyaz peynir kaşar yoğurt bunları tükettim yemediğin her şey alternatifi var sen yeter ki stres yapma ☺️
Fatmaacylnn Seymasenturk iyi bişey 1 2 hafta önden gitmesinde sıkıntı yok birazcık tombik olabilir sadece 😄
Aynil710 Irmm2816 canim peki bisey sorcam bu sekilde önden gitmesi dogum tarihini zamanini etkiler mi doktorun bisey dedimi bunu merak ediyorum da
Ayseguller Bu haftalarda öndeydim ama sonradan gerilik başladı. Her hamilelik süreci herkesin süreci farklı.
Seymasenturk Buzmavise Maşallah maşallah 🥰 benim de bulantı ve kusmalarım nedeniyle çocuk beslenmiyor mu acaba diye endişem vardı doktor sen merak etme, o alacağını alır demişti. Bebişlerimiz sandığımızdan daha çok güvendeler içerde diyorum artık kendime 🤗
Buzmavise Seymasenturk 1.trimester bitene kadar mide bulantısı ve istiğfar ile savaştım 😌 2. Trimester o kadar rahattım ki ☺️ kraliçe modundaydım 3. Trimester da Sürünüyorum vucüdümun her noktasında savaş var ☺️ ve bebeğin en çok 2. Ve 3. Trimester döneminde senden vitamin mineral çekecek 😉 kafana takılan bir şey olursa da doktoruna sor kimseyi dinleme herkesin gebeliği çok farklı herkesin dönemi çok farklı ☺️ Allah en güzel şekilde sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eylesin ama önce bizler bi doğuralım 🤣
Sebiihanm Aynil710 benimde bir hafta önde gidiyor normalde 34. Haftanın içinde sata göre ama ultrason ölçümlerine göre 35 de doktor 35. Haftaya göre doğum tarihi belirleyeceğini söyledi bana yani ultrason ölçümüne göre.
Btl066611 Defnemome benim de bir hafta önden gidiyor 15+4 üz 16+5 gibi bişey söyledi doktorum ama tam hatırlamıyorum cinsiyetimiz erkek acaba cinsiyetten mi gelişmeleri hızlı oluyor
ertonunannesi23 Seymasenturk benimde hep önden gidiyor şuan bana göre 24 doktora göre 25 merak ettiğim şey şu ki doktora göre mi doğum haftası olur yoksa bana göre mi?
Buzmavise ertonunannesi23 bebeğin gelişimine göre doğum tarihi veriyor doktor benimki bir hafta ileride bana sancın tuttuğu an gel dedi her an doğurabilirsin dedi ki biz 30 haftalıktan beri erken doğum riskimiz zaten vardı kim Ne derse desin bebek belirliyor ve doktordan doktora da değişebiliyor eğer sezeryansa ultrasondaki bebek ölçümlerine göre tarih veriyorlar normal doğumsa ona göre hazırlanmanı söylüyor