Gmoli betulkprn amin hamilelerin duası olurmus derler Rabbim sesinizi duysun sağlıkla kucağınıza alın sizde❤️
Gmoli teachermomyy23 canım inan gebelik olacaksa bir damla sprem bile yeterli nasip böyle şeyler ama insan bekliyor işte
Gmoli Nursah2 Allah bağışlasın bebisinizi de sağlıkla kucağınıza alın🥰 tek yumurta ikizi mi kızlarınız ailede var mıydı ikiz
Gmoli Nursah2 yok bir sıkıntımız yok çok şükür ufak kistlerim var sadece o da büyük engel değil nasip öyle evet ama insan tedavi olunca olumsuzu görünce daha umutsuzluğa kapılıyor
Cihangir09 Gmoli ilk oğlum ikinci denemede, ikinci oğlum ilk denemede oldu ☺️ rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ❤️
Nursah2 Gmoli Ah maalesef biliyorum o hissi bana ilk gittiğim doktor daha tedavi bile görmemişken doğal yolla 2 sene olmadı diye sebepsiz kısır damgasını yapıştırmış. Sen umudunu kaybetme bak şuan 3 çocuğum var
Nursah2 Gmoli çift Yumurta canım. Hem eşimin hem benim tarafımda da var ama tek olsa bile razıydım o dönem
Lovebaby27 Bende dün vuruldum çatlatma iğnemi ilk defa kullanıyorum inşallah sizin gibi ilk denemede hamile kalırım 🥹