GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi inşallah kuzum ya enfeksiyon dan kurtulamadım bi türlü 😮💨benim de hala mide bulantılarım var ben kaç haftalığım bilmiyorum benim önde gidiyor 😂yarın doktor 15 falan dese şaşırmam yani
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom yaa yerim😻valla geçsin ya artık hazımsızlık mide bulantısı halsizlik geçsin🥴
Melissayda Rubella, kızamıkçık gibi hastalıklara karşı bağışıklığın var ondan yüksek canım iyi bir şey yani. Magnezyumun düşük soda içebilirsin günlük bir tane ya da doktorun maagnezyum yazabilir. Şekerin yüksek çıkmış gebelik şekerine dikkat etmek lazım
GirlandBoy_Mom Melissayda sağol kuzum yarın gidicem özel deki doktoruma şeker için devletteki önemsiz dedi bana ama ilk defa böyle yüksek çıktı🥴
GirlandBoy_Mom Melissayda hemde nasıl kuruyor deli gibi su içiyorum bazen ayaklarım ellerim yanıyor alakası varmı bilmiyorum ama bide normalde de çok sık acıkıyorum sersem oluyorum 2 saat yemesem başım ağrıyor hamile değilken de böyleydi
GirlandBoy_Mom Melissayda bende şüphelendim bi an çünkü benim anneannemde var ve ağzım çok kuruyor onunda öyleydi açlığa hiç gelmiyor bende öyle 😓
Melissayda @GirlandBoy_Mom evet birden el ayak titremesi vs oluyor. Dengeli düzenli beslenirsin kuzum bir şey olmaz
staRmama GirlandBoy_Mom kuzum çokta yüksek değil aslında ama bence takip ettir ilerleyen haftalarda sıkıntı çıkmasın
GirlandBoy_Mom staRmama canım doktırum yine erkek dedi ama ultrason resminde bacak arası boş gibi geldi bana siyah beyaz olanda
staRmama GirlandBoy_Mom kuzum siyah beyazdan görme ihtimali yok hem kaymış hem o kısmı almamış tam alttakinde bariz belli