Angel19 SeverBurcu değişmez bende öyle düşünüyorum da arkadaşıma 19 dan sonra farklı cinsiyet söylenildi
Anneolsamkeske Angel19 insallah ama kız kesin 🐣☺️ Allahim isteyen herkese nasip etsin uzun uğraşlar sonucu oldu zaten 🤲
Anneolsamkeske Angel19 amin ins hepımıze,,evet evet ılk suan 20+2 daha hareketini bile hissetmedim ya
Modavran Bende 16 haftada gittim %90 erkek ama alışveriş yapma dedi böyle diyince acaba mı dedim kndi kndime bide kız hissediyordum smdi detaylı ultrasonu bekliyorum belki bi ihtimal kız olur diye, ama %90 dedi değişir mi sizce😄
Anneolsamkeske Modavran burda çok okudum ya detaylıya kadar yanılgı yaşayanlar cınsıyet yanılmaları vs ayrıntılıyı bekleyeceğiz 🙈
kcgdm Modavran valla değişme ihtimali %1 bile olsa olabilir. Bana doktorum kesinn erkek değişirse etek giyerim dedi 4 gün önce başka doktor kız dedi siz düşünün 😄
nursahsaygi Modavran yaa bende aşırı kız hissediyorum ama bana da 13.haftada %99 erkek dedi ama bakalım bi daha ki ay kontrolünü bekliyorum sabırsızlıkla 🥰🥰
Modavran kcgdm yaa ciddi misiniz bende %90 dediği için kesin gözüyle bakıyordum açıkcası😄 her an herşey olablir o zaman
kcgdm nursahsaygi bende anlamadım ikiz mi acaba diye şüphe ediyorum 😄 Detaylı ultrisina kadar hiç bir dediklerine inanmıyorum
kcgdm nursahsaygi diyorummya bana 12. Haftada kız dedi 16 da erkek dedi aynı doktor başka doktor 18. Hafta da erkek dedi 19+4 de gittim kız bu dedi 😄
Elis27 kcgdm bence çok erken haftalarda söylenen cinsiyette yanılma olabiliyor . Ben oğlumda bundan 8.5 sene önce 14 haftalıkken %80 demişti 17 de kesin demişti kızımda bundan 7 sene önce 12. haftalıkken erkek denmişti bı dahaki kontrolde kız denmişti . Yani bence 16 haftaya kadar söylenen cinsiyetlerde yanılma ihtimali yüksek olabiliyor bazı Dr cihazı çok iyi oluyor onlarda olmuyor ama demekki gittiğiniz Dr cihazı iyi değil çünkü bir çok kişide yanılmış
kcgdm Elis27 valla bulunduğum ildeki ultrosanlarin en iyi olanlarındandi o kadar netki herşey bunu bı doktor dedi diğer doktor da erkek dedi bı başka doktor da kız dedi cihazları çok iyi ve hepsi özeldeki doktorlar.
Elis27 kcgdm en son gittiğiniz Dr ismini yazarak sorduğunuz Dr mu ,? Ben Dr tanımıyorum ama 19 haftalıkken söylenen cinsiyet doğrudur diye tahmin ediyorum açıkçası aslında devlette bu haftada söyler diye düşünüyorum isterseniz bide devlete gidin