ayseadn Kızlar 5,5 haftalık hamileyim, bugün çok hafif kahverengi akıntı geldi hocam da Progesteron verdi sabah fitil olarak kullanan var mı aramızda ?
Angel19 ayseadn 15 haftalığım kahverengi lekelenmem var bunun için akşamları progrstanı fitil olarak kullanıyorum
poyrazmom_ ayseadn gece yatmadan fitil olarak kullanıyodum vajinal daha etkili oluyor ağızdan alırsan yan etkisi çok fazla ayağa kalkmaman lazım bir süre yatmadan alırsan daha iyi olabilir
Hanfak ayseadn ben tüp bebekle gebe kaldığım için verdi doktorum günde 3 kere, 8saat ara ile vajinal fitil olarak uyguluyorum hemşireler 15-20dk uzan dediler bana ama ben işim yoksa 1 saat uzanıyorum
Aleyzeee ayseadn ben sabah akşam kullanıyorum canım ama kanamadan kaynaklı değil her ihtimale karşı verdi düşük olmasın tedavilerden sonra doğal yolla oldu için şuan 8+2 hala kullanıyorum 200 mg
Angel19 Nurrvldn evet bir defa sonra ikiye çıkardı doktorum birkaç gün 2 kullandım kan geldi sonra bire döndük yine
Annekuzusu06666 Hanfak bişey sorucam kuzm yatarakmı koyuyosun fitili bende ayakta lavoboda Koyuyodum yanlış dediler sabah akşam kullanmam lazım lekelenme için
Aleyzeee Nurrvldn doktorum bana fitil olarak at demişti hap gibi alırsan ağır gelir demişti baş dönmesi mide bulantısı halsizlik yapar demişti
efsanee_ Annekuzusu06666 yer tuvaletine oturuyormuş gibi oturursan daha ileri gönderiyorsun. Yatarak zor bi daha kalk el yıka felan
Hanfak Annekuzusu06666 evet yatarak koyuyorum ve en az yarım saat yatıyorum ondan sonra kalkıyorum doktorum öyle söyledi
Annekuzusu06666 efsanee_ ben zaten eldivenle koyuyorum da ben ayakta yapıodum bazen geri geliyodu akıntı şeklinde demekki onlar olmuyodu
Annekuzusu06666 Hanfak bende bidaha yatarak yapayım bari çünkü hiç geri gelmiyo yatarak ama ayakta yaptığımda böyle kalıntısı geri gelmiş gibi oluyodu
Dilaraunal Ben 7 haftalıkken kahverengi akıntım vardı fitil olarak verdi 1 hafta kullan akıntın olmazsa bırak demişti ama sonra tekrar akıntı oldu günde 2 ye çıkardı yine 1 hafta kullan demişti ben bu sefer tüm paketi bitirdim bebek ana rahmine tutunsun diye veriyorlarmış çok şükür bir sıkıntı olmadı
Annekuzusu06666 Dilaraunal akıntını kestimi benimde azalttı ama daha tamamen bitmedi kahverengi geliyor hala bugün 3 gün oldu 9 haftalığız iğnesini verdi bugün onuda vurdurcam da
Hanfak Annekuzusu06666 yatarak attığımda da afedersiniz ama büyük tuvaletimi yaparken parçaları illa geliyor
Dilaraunal Annekuzusu06666 kesti evet artık kullanmıyorum onu kullanırken ilişki yasaktı sadece ama akintim bitti cok sukur
Annekuzusu06666 Hanfak bir saat sonrası falanmı bendede ayakta yağtığımda krem gibi akıp geliyodu ama