Busramnida Valla kim memnun kim değil bilmiyorum ben Fatma aydına gidiyorum 12. Haftada direk tahminde bulundu doğru da çıktı. Ultrasonda da uzun uzun bakıyor inceliyor sormak istediğim soruları o sıra soruyorum ben cevapta veriyor gayet. İnsanlık hali keyifsiz bir gününde de değilse her zaman güleryüzlü. Bir kere suratı asık gününe denk geldim. Muayene ücreti 1300 TL. O şekilde internetten de alabilirsin arayarakta alabilirsin. Bazen randevu saati aksayabiliyor evet ama kadında ani doğum olunca napsın yani sen bekle hastalarım bitsin öyle doğurturum mu desin 😂 Bir yada iki kere denk geldim bekleme durumuna oda maksimum yarım saat 40 dk sürmüştür olabilir insanlık hali ben büyütmüyorum böyle şeyleri. Onun dışında Muhammet hocayı ve demet hocayı asla önermem demet hocaya bir kaç kere gittim hiç memnun kalmadım beş karış suratla doğru düzgün bilgi vermiyor Muhammet hocada sözde tahlillerime baktı troidim yüksek çıkmış hiç demedi dahiliyeye git bir baksınlar diye tahlillerin temiz diyip yolladı akıl edip sonradan ben bakmasam hiç haberim olmayacak.