irem27 canım bende Kars’tan 27 Aralık tarihinde 21+2 iken metin hocanın özeline gittim 3 bin liraydı. Saat 2 ye almıştım randevuyu 10 da çıktık Kars’tan kalabalık oluyor içerisi ama sırayla herkes alınıyor önce muayene odasında eşim ve oğlumla birlikte girdik hoca çok güzel inceledi el ayak parmak sayılarına kadar sayıyor rahimi besleyen damarlara kordondan geçen kan akışına kadar baktı söyledi ki benim böyle şeylerden haberim bile yoktu. Bebeğin böbreklerini mesanesini kalbini inceledi Rahim uzunluğuna suyuma hepsini söyledi bi 15 20 dk sürüyor incelemesi. Sonra çıkıyor odadan ben toparlanana kadar benden önceki hasta ile odasında konuşuyor sonra bizi hocanın odasına aldılar ve yeni hastaya geçiyor hoca. Yeni hastayı muayene edince odaya gelip bizimle konuştu raporları verdi bilgilerimi girdi aklıma takılan tüm soruları sordum hepsini teker teker cevapladı. Bizim için güzel geçti ben tavsiye ederm yeni yılda fiyatı 3500 olmuş olabilir bilemiyorum, bu arada Kars’taki hoca kiloluyum diye organları net göremem demişti korka korka gittim hiçbir sorun olmadı kilom. 102 ile gebe kaldım detaylıya 107 ile girmiştim