Nisannurr nurssmom ben kan sulandırıcı hap içiyorum herşeye rağmen. Bi tanıdığımda da aynı durum var onun doktoru hcg den gebelik belli olduğu an iğne yapıyor ve kadın sağlıklı doğum yaptı doktor araştırmak lazım.25-27 yaşlarımız
nurssmom Nisannurr yaa şükür sizde geçmişsiniz bende 27 yaşındayım. Bende dr.uma söylicem kese gözüktüğü gibi başlasın bana. Kaç yumurtanız vardı bu ay
Nisannurr nurssmom bence hamile kaldığımızı öğrendiğimiz an kullanmamız lazım ama her doktor vermiyor işte, 2 yumurta vardı canım 18-18,5mm senin peki ?
nurssmom Nisannurr benimde 3 tane oldu birisi gittiğim gün çatlamıştı diğerlerinin boyutunu söylemedi ama çok büyümüşler dedi ve ultrasonda çok belirgin kocaman iki taneydi dip dibe ertesi gün çatlama iğnesi vurdum zaten
nurssmom Nisannurr hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah. Benim çok katı akıntım var sizin nasıl oluyor iğne sonrası
honey34 Nisannurr beni gecen ay acile kosa kosa goturup 0.200 le gonderen marka bikac tane ust uste yaptim hepside pozitif vermisti artimed bir freely iki bu marka uc uzak dur aman
honey34 Nisannurr güvenilir bi testle dene canim ama oyle bi test yok hepsi yaniltiyor yinede sansini dene 🙏🏼🥰
nurssmom Nisannurr daha iyi markalar yok mu eczanenizde prodoctor falan, bunlar çok bilinmeyen markalar
Nur2025 Nisannurr canm ben de mimea ile yaptım transferin 4. Günü. Sizde sonra dan çizgi felan oluştu mu bu markada