Acelya11 deletedmom43191 cevabınız için teşekkür ederim ikinci bebeğim doğacak peki her ay mı verilecek belli bir sınırlama varmı
Bahar_123 deletedmom43191 sizi bu konu da oldukça bilgili gördüm aile bakanlığında falan mı çalışıyorsunuz doğum izni 1 yıl olacak mı acaba 😅
deletedmom43191 Bahar_123 3 cocuk sahibi oldugumdan kaynaklı niye dalga geçiyorsunuz anlamadım doğum parasına başvuruda bulunduğum için bilgiye sahibim insanları aşağılamaya küçümsemeye pek meraklisiniz
Bahar_123 deletedmom43191 dalga geçtiğimi nerden çıkardınız? Aile bakanlığında çalışıyor olabileceğinizi düşünmem mi dalga geçmek ne alemsiniz hele ki aşağılamak küçümsemek pes diyorum
Balbebek012 Merve-metin evet ben mayıs da doğum yapacağım yani bir seferlik 5 bin alacağım galiba öyle anladım
Merve-metin Balbebek012 ilk çocuksa eğer evet tek seferlik bende şubatta doğum yapacam ilk gebeliğim tek seferlik verecekler
Merve-metin Balbebek012 3.çocuksa eğer her ay 5.000 tl alacaksın canım koşul şart yok bebeğin doğunca doğum belgesi ve geçici kimlikle bir aile sosyal politikalara başvuracaksın bebeğin 5 yaşına gelene kadar her ay 5.000 verecekler