Alyamerve Tomrisinizi bende ondan snra kırmızı kan gördm haztaneye gittk düşük riski dedi progestan yazdı yat dınlen dedi bana demekki sebebi vadmıs ama sancı yok demekki olsa solerdi
CemileSezer Alyamerve benim de oldu geçen hafta 37 hafta da acile gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı 38+2 olduk tık Yok ☺️
CemileSezer Alyamerve ben de 3 aylıkken kanama yaşadım bayağı oldu bana da Progestan verdi doktor kullandım şükürler olsun bi sıkıntı olmadı 38+2 olduk . Doktor yazmış sonuçta sıkıntı olmaz kullanın
CemileSezer Alyamerve evet o bi kutu bitene kadar içtim sonra sıkıntı olmadı içmedim bi daha ama dikkatli olun ben cam silerken kanepenin arasına düştüm ondan oldum dikkat etmen lazım dinlen
Aslikannnn Alyamerve ya benimde 2/3 saattir adet agrısı gibi agrım var , dk tutim diom ne zaman geliıto gidiıyo anlamıyorum. Duş aldım azalmadı artmadı da aynı gibi senin ki nasıldı agrıların.
Alyamerve Aslikannnn bıldgın adet agrısı bıde bısy cıkacak sankı cokmıo adetlıyken olurdu ya sonra kan akardı rahatlardık. sonra wcde gordm o kanı progestan yazdı dktor
Bucuruk85 Kızlar bende 27 haftalığım idrar yolum 73 çıktı antibiyotik verdi enfeksiyondan erken doğuran varmı çok korkıuyorum
Alyamerve 031965 sebebi yok malesf agır kldırdınmı dedı yk cınsel ılıskı dedi oda yok yanı hıcbır sebeb yok ben zaten sureklı dkkt ederım agır sepet ble kaldırmıom bılmem belkı bızımkı durmak ıstemıo
Alyamerve Tomrisinizi evet yoktu ama sonradan gordum kan gormesem gitmıcektm doktora hapımı kullanım bari
CemileSezer Alyamerve siz yine de dikkatli olun allah korusun sizi ve bebeğinizi.ilacı da kesin için aksatmayın
Esmerannee1080 Tomrisinizi bende 2 3 gundur cekiyorum erken dogum riskimde vardi 36 hafta 4 gunluk gebeyim normaldir sanirim
031965 Alyamerve bana da erken doğum sancısı demişti, anlıyolar ya doğum başladı demiyolar zaten. Erken doğum habercisi filan onun için diyolar anladığım kadarıyla