2 gün önce doğum yaptım
Tahin helva , kayisi kompostosu incir ile birlikte, rezene cayi ,salata yesillikler, bol su icin 🌸
Kuzu ben en çok teyzeme daha sonra da kuru dut yediklernş gördüm
- Düzenlendi
nergis-3567 sıcak duş al memelerine masaj yap bulgur pilavı ye kısır ye şekerli çay iç bol su iç güzelce uyu dinlen
nergis-3567 Kuru dut, pekmezini suyu karıştırıp şerbet gibi içebilirsiniz ve bol bol su için, dereotu da çok güzel süt yapıyor
nergis-3567 sıcak duş en başta daha sonra tahin , dere otu , kuru dut kompostosu . Benim de 6. Günüm lohusalıkta bir de emziren anne çayı aldım onu içiyorum .
Ama senin 2. Günmüş şimdi muhtemelen ilk ağız sütü yani yarı su geliyordur . Ki çok önemli zaten . Bugünden sonra beyaz kıvama döner . En güzeli de bol su ve bol bol emzirme
Sıcak duş ve göğüs masajı
nergis-3567 Bol bol emzirmek en önemlisi sonrasında bol su tüketimi .Kayısı,dut veya incir hoşafı,çorba,tahin helva yiyebilirsiniz.Süt sağımı yapın göğsünüzü bebeğin emmediği vakitlerde uyarın ☺️
Benim de duş sonrası Bi anda geldi. Gofuslerim normalde de büyük ama şimdi çok daha fazla buyudu ve bebeğim tutamıyor. Goguslerim çok dolu ağrıyor bebeğim ağlıyor tutamadığı icin. ben de şaşırmış durumdayım. Öneriniz var mu bayanlar.
nergis-3567 pompa ile sağım yapabilirsiniz. hem bebek doyar hemde süt gelişi çoğalır
nergis-3567 sütünü sağmanı evdeki sağma makinaları biraz yetersiz kalıyor hastanedeki makinalar çok güçlü vakumluyor ücretsiz sağabiliyorsun git orada bi kaç kez sağ gelir
nergis-3567 benim ilk bebekte sütüm gelmemişti babam da inekler ne yiyorsa onu ye demişti yeşillik yani çok gülmüştüm o gün ama eski toprak biliyor işte
Pompayla sağıyorum ama beyaz su gibi sıvı geliyor süt yok