Esraa00 Kubra001111 Aminnn güzelim yaa amin şimdi hiç bir test yapmayınca direk detaylı olunca insan baya korkuyor Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
Esraa00 Kubra001111 20 ile 24 hafta diyorlar burda ama ben 21 de yaptırmayı düşünüyorum bilmiyorum ya inşallah sağlıklıdır evlatlarımız
Rabia_Han_Dikmen97 Kubra001111 akıntı bende de var yoğunlaştığı zaman intim şampuanı kullanıyorum faydası oluyor cinsiyeti ne bebişinizin bizim oğluş olacak
Eceunverkanra Kubra001111 16+5’iz biz de 🙋🏼♀️ Cok sukur minik minik hareketler hissetmeye basladım ama gun icinde cok diil sanirim 1-2 haftaya daha net olmaya baslar🥰 Oğlumda 17 + larda hissetmistim hareketlerini
Pparla Esraa00 Allah’ın izni ile bir sorun çıkmaz inşallah bende ikili tarama yaptırmadım ayın 10 da detaylıya gideceğim inşallah 🥰
Pparla Esraa00 çok iyi anlıyorum sizi bende ayni durumdayım ben en ufak ağrıda vs çok korkuyorum rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸
kutaymoms Kubra001111 17+1 şu an hissediyorum gibi ama bilmiyorum tam olarak anlayamıyorum açıkçası 😂 bu arada sizde de kasık ağrıları oluyor mu ara ara
Arkgzem kutaymoms 17+0benimde oluyor alt karnımda ve belim de sancı gibi dün acile gittim ama enfeksiyon filan çıkmadı bebekte de sıkıntı yok ne kaynaklı anlamadım gitti cuma tekrar gidecem kontrole