Kubra001111 Merhaba kızlar ne durumdasınız biz bugün 17 haftalık olduk haftaya kontrolümüz var 🌺 hareket hissediyor musunuz
Pparla Kubra001111 16+4 den merhaba cinsiyetlerini dün öğrendik 🥹 hareket hissetmiyorum çok acıktığımda yada yorulduğum da varlıklarını hissediyorum 🥰
Rabia_Han_Dikmen97 Kubra001111 16+4 haftalığız 4 gündür düzenli şekilde hareketlerini hissediyorum genelde gece uyumadan önce sırt üstü yattığım zaman daha net hissediyorum ikinci gebeliğim bu arada siz cinsiyet öğrendiniz mi
Melikeakkc Kubra001111 17+4 trizomi 13 ve 18 orta riskli çıktı yarın özele de gidip fikir alıcam bakalım hareketlerini hissediyorum. Psikolojik herkde dün ve bugün hissetmedim sanki. Hayırlısı olsun hakkımızda
defnevedoruk Kubra001111 15+3üm bende yakınmışız, 2. gebeliğim ama daha hissetmedim ilkinde 18de hissetmiştim bunuda sabırsızlıkla bekliyorum 🌸
Kubra001111 Pparla yaa hayırlı olsun bu arada 🌺ya benden bazen otururken afedersiniz ıslaklık oluyo sizde oluyo mu şeffaf akıntı oluyo normal mi
Kubra001111 Rabia_Han_Dikmen97 evet cinsiyeti öğrendik🌺 bende de bazen. Minik minik kipirtilar oluyo ama sürekli hissetmiyorum bide şeffaf akıntı oluyo normal mi acaba
Pparla Kubra001111 teşekkür ederim sizinki de hayırlı olsun sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🤲🏻🥰ben porgestan kullanıyorum ondan oluyor siz kullanıyormusunuz
Rabia_Han_Dikmen97 Kubra001111 akıntı bende de var yoğunlaştığı zaman intim şampuanı kullanıyorum faydası oluyor cinsiyeti ne bebişinizin bizim oğluş olacak
Kubra001111 Melikeakkc ben ikili üçlü tarama testi yaptırmadım sadece detaylı’ya gireceğim Allah’a emanet yavrularimiz
Melissayda @Kubra001111 17+4 oldum bende hareketlerini hissediyorum. Çok şükür her şey yolunda cinsiyetimizi öğrendik detaylı için 10 şubata randevu aldım görüş gününe çok zaman var sen nasılsın? ☺️🌸
Kubra001111 Melissayda benimde 20 Ocak randevu, iyiyim çok şükür ama çabuk acıkıyorum öğlen yemeğini geç yiyince bayılacak gibi oldun hemen pratik biseyler hazırladım çok sık acıkıyorum
Esraa00 Kubra001111 Evet uzanınca hissediyorum çok şükür Akıntı oluyor kokusuz renkli olmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktor 2 li tarama yaptırmadım detaylıya gireceğim korkuyorum açıkçası Allah hayırlı sağlıklı evlat versin cümlemize Şuanlık son durum bunlar 😁
Kubra001111 Esraa00 bence sağa ve sola dönünce hissediyorum arada bir çok güzel bir duygu ayy bende direk detaylı’ya gireceğim rabbim saglikli ve hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere
Canoski_1 16+6’yız şuanda yarın 17 haftalık olacağız nasipse, rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Melissayda @Kubra001111 ay bende acıkma olmuyor pek meyve yedim saat 1 de daha öyle duruyorum ye kuşum bebişe yarasın
Esraa00 Kubra001111 Aminnn güzelim yaa amin şimdi hiç bir test yapmayınca direk detaylı olunca insan baya korkuyor Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun