Sumiire zeynep3321 mommyr şöyleki benimde temmuz sonu ağustos başı görünüyor doğum bebek dolduğu ilk zamanlar kendi ısısını muhafaza edemediği için normal takım almam gerektiğini düşünüyorum çoğuda tek kat zıbın ve tulum gibi bir ay sonrasında soğuklar başlar zaten
Bebeklihayatabiryenisi_76 mommyr yaşadığınız yeri bilmiyorum biz marmaradayız havaya göre ayarlayın biz Bursa’da penye battaniye örtüyorduk çok sıcaklarda da müslimin örtü incecik
Deleted33000 mommyr benimkide nasip olursa 6 temmuz görünüyor ama benim ev okadar sıcak olmaz bende hastane çıkışı alicam heralde hep ondan giydiririm çünkü bebekler daha çabuk üşüyor bide hasta etmiyim bebişimi zaten şimdiden bile karnım hep buz gibi oluyor
Kubra0606 Nasip olursa bizimde Temmuz sonu inşallah. Bu hastane çıkışı olan takımlardan kaçar tane alınmalı acaba
mommyr Kubra0606 ben 1 tane 10 lu takım 1 tane isimli takım 2 tane de 5 li takım almaya karar verdim 😌
Bebeklihayatabiryenisi_76 Kubra0606 1 tane almanız kâfi.. onu bile 3 hafta sonra giyemiyorlar 1-3 ay almayın 3-6 ay alın ne demek istediğimi anlarsınız
Kubra0606 mommyr isimli takımlar kaçlı oluyor acaba oda çok parçalı bir de kısa kollu tarzında bi şeyler alacak mısınız ☺️
mommyr Kubra0606 3lü 5li 10lu değişiyor isimli şeyleri annem yaptıracak o yüzden kaçlı olur bilmiyorum. Kısa kollu alıcam şortlu takım ya da şortlu tulum ama sezonu geldiğinde almayı düşünüyorum şu an hiç yok çünkü 🥰
Bezelyelerimm mommyr benım kızım temmuzun 7 sınde doğmuştur sadece zıbınla duruyordu malum baya sıcaklara geldı dısarı çıkarken de sadece zıbınla cıkarırdım
Bezelyelerimm mommyr evım sıcaktı dısarı cıkarkende tek zıbınla cıkarırdım ama aksamları altına bırsey gıydırırdım ustu yıne kıssa kollu olurdu
Bezelyelerimm mommyr hayır temmuz ayı sıcak hatta doktorlar gelır sabahın köründe komple odanın camlarını acarlardı aksama kadar acık kalırdı cocugu tam tersi kat kat gıydırmek ıyı degıl sıcaktan hasta olur