Ballisutt27 Kızlar neler yapıyorsunuz? Aslında uykum var beni rahatsız eden bir ağrım sancım vs de yok ama uyuyamıyorum sizde durumlar nasıl?
crescent___ Ballisutt27 bende uyuyamıyorum tekmelerden, bir şey sormak istiyorum tekmelerinizi göbek dışından görüyor musunuz? Normal mi bu? 32+6 olduk. Tekmeler birkaç gündür artık tekme ise tabi dışarıdan epey net göbeğim sanki dans ediyor bende tedirgin oldum da …
Hasret72 31+3 le kızımla selam herkese ❤️ Karnımı tekmeliyen bir minik kız var🥰 Uyutmuyor diyebilirim. Her gece böyle, böyle olduğu içindr artıı dursada ben uyumamaya Alıştım bu saatlerde 😊 sizler nasılsınız
Ballisutt27 Hasret72 oy maşallah desenize hareketli bir bebiş olacak 🌸 ben de 31+0 oğlum olacak benimkisi çok hareketli değil hareketlerinde de henüz beni rahatsız etmiyor sert değil Onun dışında her şey güzel şükür
GirlandBoy_Mom Ballisutt27 annemle tartıştık yani herzaman olan konular kafamda dönüp duruyor dedikleri 😏
Mevzulal crescent___ tabi çok normal endişe etmeyin. Benim 5. Aydan beri öyle. Bazıları parmaklarını bile görüyor dışardan :)))
Hasret72 crescent___ evet normal zaten bu haftada olur o tekmeler:) Benim ki bazen çıkacak şimdi diyorum o derce
Ballisutt27 crescent___ normal bence ya 31+0 dayım hafif tekmeleri var ama karnım inip çıkıyor görülüyor yani dışarıdan canım
Ballisutt27 ArasMom__ çok zor değil mi ya Gece vaktinde uyumayınca düzensiz bir hayat göz altı morarmaları vs bir sürü şeyi beraberinde getiriyor bu durumda sıkıldım Bir an önce düzelsin istiyorum siz de rahatsız olmuyor musunuz
Ballisutt27 Yuuki aynı özellikleri son 1 haftadır.. sizin kafaya taktığınız bir şeyler mi var genel mi bu durum
Hasret72 Ballisutt27 Ya sessiz oğlan 🥰 haftamız sizinle aynı nasıl gidiyor gebelik şikayetiniz var mı 😊😊
crescent___ ArasMom__ yani oturuyorum kıyafetin üstünden bile göbeğim hareket ediyor görüyorum, eskiden hareketi içerde hissederdim ama göbeğime dıştan bakınca bir oynama olmazdı şimdi bariz göbeğimin hareket ettiğini görüyorum
crescent___ Mevzulal yaaa teşekkür ederim, bende yeni başladı normalde videoya yakalamaya çalışır çekemezdim ama bu denli belirgin olacağını beklemiyordum 😅
crescent___ Hasret72 ay teşekkür ederim son 2 gündür var bende tedirgin oldum hani acaba bir sorun mu var diye insan bilmeyince ilk olunca acaba oluyor
Hasret72 crescent___ yok ya korkma benim ki de öyle bazen bi şişlik oluyor bi tarafta toplanıyor belli olıo hepsi dışardn
Ballisutt27 Hasret72 Çok şükür her şey güzel gidiyor benim sadece çok yürüdüğümde ve ani hareketlerimde vajina üstünde ve kasıkta ağrım oluyor bu da normalmiş Sizin nasıl gidiyor 🌸😊