melegim01_ tamam canım çok sağol randevu aldım gittiğim gün dönüş yapacağım sana
Detaylı Ultrasonlarınız Nerede Yapıldı
-ipek01 tm cnm güzel haberlerin olsun inşallah 🙏😊
Turuncukadin bende orda yaptıracağım hemen randevu veriyorlar mı pazartesi kadın doğum randevum var sence ne zamana verirler detaylı için
Surayldz kaç haftalık oldun? Ben ikili taramada sıra aldım ayrıntılıya. Doktor hemen al yer olmaz dedi gerçekten de çevremde randevu bulamayanlar oldu
Turuncukadin ay ben bilmiyordum geç kaldım şuan 19.haftamdayım
Surayldz ay evet biraz geç olmuş ya. Pazartesi gidince bi sor gelmeyenler oluyor onların sırasını verirler belki. 12. Haftada almak gerekiyor sırayı bu ayrıntılı için yoksa hiç yer kalmıyor
melegim01_ inşallah amin 🙏🫶🏻
Deniz2953 teşekkür ederim. Önce normal kadin dogum gebe randevusu aldım sonra doktor yönlendirecek dediler detayli ultrasona. Insallah hallolur benim de çünkü 6 bin lira özelde evet mecbura kalırsam tabiki özelde o paraya yaptırırım ama devlette parasızsa degerlendirmek lazim en azindan o parayla bebişimin ihtiyaclarini alırım . Cok sag olun tekrar
2Princess1Mom meraba detaylı ultrasona gittim, Konya da Dr. Ali Kemal Belviranlı devlet hastanesi çok ön yargılarım vardı hatta beğenmezsem bide Bedia karadan randevu alırım diyordum ama bi önceki hamileliğimde özel medova Hastanesi’nde yaptırmıştım arasında pekte bi fark yoktu baktığımda. Özelde yaptırdığımda 15 dk sürmüştü doktor tek tek açıklama yapıp bi skıntı olmadığını söylemişti ve bitmişti. Smdi devlete gittiğimdede 15 dk sürdü sadece tek fark doktor hiç konuşmadı ben sorular sordum cevapladı hatta renkli 4 boyutlu açıp ekranı çevirdi hareketlerini gördüm😍 eğer ultrason fotoğrafı vermeyeceksiniz çekeblir miyim fotoğrafını dedim hayır vericem zaten dedi (önce giden arkadşlarım istemediği için sanırım onlara ultrason fotoğrafı vermemiş) yani ben memnun kaldım sayılır elimede bi kağıt verdile çocuğun durumı ile alakalı onu doktora göstereceğim. İnsallah bi skıntı yoktur olsa söylerdi gibi tahmin ediyorum
İkiside 15 dk sürdü
Modavran Bir sıkıntı yoktur annesi 😍 Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için baya açıklayıcı yazmışsınız 🥰 Sağlıkla gelsin bebişiniz❣️
Basakparlar Yaptırdın mı canım bende 15 gün sonraya randevu aldım bedia hocaya memnun kaldın mı
Fdmogz yok canım henüz yaptırmadım daha 15 haftalığım erkenden araştırma yaptım 2 hafta kala randevu alacağım çok memnun gidenler kendisi beyşehirli bende beyşehirliyim bu civardan herkes ona gidiyor seydişehir bile
Basakparlar Bende Karamandayım canım Instagram da karsıma cıktı çok samimi cana yakın işinde iyi birine benziyor 21 haftalığız 22. Haftanın sonuna randevu aldım hayırlısıyla gitmek nasip olur inşallah
Fdmogz inşallah 🙏
melegim01_ merhaba ben sizinle konuşmuştum geçenlerde hastaneyle ilgili daha randevuma 4 gün var bende yüreğir hastanesi gideceğim de detaylı için size nasıl fotoğraf verdiler bir sakıncası yoksa atabilirmisiniz bakmak için
-ipek01 merhaba cnm foto vermiyorlar onlar eger bebegın yüzünü yakalarsa sen kendı telefonundan cekebılıyırsun hucbur sekilde kagıt vermiyorlar cnm renkli zaten
melegim01_ hee anladım canım telefondan izin veriyorlarsa oda iyi en ağzından hatıra olarak çekebilirim inşallah 🙏