anneolmakneguzel_ TugceOrak kızzz onu kim dedi yaa, Allah seniii öyle bşy yok. 😂😂😂 kagana kocatepe bakım youtube herseyi anlatıyor
Senacaaaa Ozlemmm3535 ben ilk 4. Ayda hamile kaldım.O kürtajla sonuçlandı maalesef.Daha sonra dinlenme süresinden sonra 3. Ayda hamile kaldım.Kesinlikle nasip işi canım.Her zaman hayırlı zamanda diye dua et 2 ay 2 yıl hiç farketmiyor inan.Rabbi. Hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin 😍
Ozlemmm3535 TugceOrak ayy ben 15-20 dakika yatıp kalkıyorum herkes farklı bir şey söylüyor doktor da genellikle o yatmanın bir faydası olmadığını söylüyorlar ama yine de yatıyorum Bu ay daha fazla yatayım bari Bir de öyle deneyeyim
TugceOrak Ozlemmm3535 kuzum ben faydasını gördüm şimdi ne yalan söyleyim. Arkadaşlarım hep dalga gecti benle bunu söylediğimde ama bence etkisi vardır ya
Pelinaltnl Ozlemmm3535 hiç ümidini yitirme 8. Ayında bana geldi meleğim ve tam yitirmek üzereyken pcos ve yumurta tembelliği yüzünden artık vazgecmistik dogal tutmaz demiştik ve mucize gibi hiç beklemedigim anda geldi melegim
Ozlemmm3535 Pelinaltnl bendede pcos var bugün doktorda randevum vardı Üç aydır klomen kullanıyorum Geçen ay üç yumurtam vardı gebelik oluşmadı bu ay sadece bir yumurtam oluşmuş cuma günü çatlatma iğnesi yapılacak 🥹
Tugba2794 Ozlemmm3535 merhaba ilk bebeğime tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştım(sebepsız infertilite sebebıyle) Bebegıme ise korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıstım şoke oldum hiç beklemıyordum tatlı bir mutluluk oldu♥️
Sineeeeeeeeemm @“Ozlemmm3535” ben 4. ayda kaldım annem ve kayınvalidem çok baskı yaptılar çocuğum olmayacak sandılar cok streslendim ben de ama şükür şu an 5+6 hamileyim cuma günü gidip kalp atışını dinleyeceğim Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahh🥹💖
Musilk-1 Sineeeeeeeeemm canım daha dördüncü ayda ailen buna nasıl kanaat getirdi çocuğun olmayacak diye insanların yıllarca sebepsiz yere çocukları olmuyor herşey Allah’ın takdiri
Pelinaltnl Ozlemmm3535 hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberini aliriz hemencicik sağlıkla gelsin
dem34 Ozlemmm3535 ilk denemede kaldım ovulasyon testi ile Bu ikinci gebeliğim ilkinde de ilk denemede kalmıştım ovulasyon testi ile
Ozlemmm3535 dem34 Kadirbey19 Korumayı bıraktıktan sonra ben sıkı bir diyet yaptım ve 22 kilo verdim Çok sağlıklı besleniyorum arada kaçamak yapıyorum tabii ki de ama protein ağırlıklı karbonhidratı düşük bolca lif şeklinde besleniyorum Her şeyin hayırlısı🙏🏼
zlemceylan Ozlemmm3535 ovulasyon testleri , folik asit, omega 3, 20 sn kuralı ile 3. Ayda hamile kaldım 🥰