Ceydaaas1 AnneeeG1 kesinlikle 5 dk icin kafayı yemişler birde kendi doğum Dr lari varmış o ve ona muayne olucakmişiz onunda ayrı ücreti varmış
eliff__ AnneeeG1 anladım canım eğer İstanbul’da olsaydın benim gittiğim yer hem çok özel hem çok güzeldi sadece rahim filminin çekildiği yer çok da memnun kaldım
AnneeeG1 eliff__ walla buranın en iyi doktoru Mehmet Cem parmaksız ben ona gidiyorum özelde benim ki biraz daha pahalıya mal olacak gibi duruyor
yusra_a Gmzexx bişey sorabilir miyim onun için kadın doğuma gitmek lazım mı. Benim muayen olduğum yer eğitim araştırma orda yokmuş. Ya üniversite hastanesi yada özelde çektir dedi.
Gmzexx yusra_a bende üniversite hastanesine kadın doğuma gittim beni yönlendirdi hastanede numara verdi regalın ilk günü aradım sonra randevu verdi gittim
Alparslannn4837 Canım ben esencana gidiyorum Esenyurt İstanbul’da özel hastane geçen bir kadın sorduğunda duydum 8 bin fiyat verildi kendisine
tomrisinaannesi AnneeeG1 hayır tabiiki de adetliyken yapılmıyor adet bitiminden 1-2 gün sonra çekiyorlar amaçları hamile olmadığınızı tespit etmek hamile olmadığınıza dair kan testi de isteyen klinikler var 👍