eliff__ AnneeeG1 benim rahim filmi çekildiğim yer özeldi güzeldi 5500 anastesiz Ama zaten 10 dakikalık bir işlem
eliff__ AnneeeG1 anladım canım eğer İstanbul’da olsaydın benim gittiğim yer hem çok özel hem çok güzeldi sadece rahim filminin çekildiği yer çok da memnun kaldım
Ceydaaas1 AnneeeG1 kesinlikle 5 dk icin kafayı yemişler birde kendi doğum Dr lari varmış o ve ona muayne olucakmişiz onunda ayrı ücreti varmış
_Mother_ AnneeeG1 hiç bilmiyorum inan bende başkası için fiyat sormuştum bilen arkadaşlar daha net cevap yazacaktır
Gmzexx AnneeeG1 ben 1 hafta önce özelde çektirmek istedim 10.000 tl olunca vazgeçtim 😂 üniversite hastanesinde 540 tl ye çektirdim
AnneeeG1 Gmzexx adetliyken mi çektirdin acaba ilk defa yapacağım için fiyatı sordum ama baya uçuklar mış mecbur yapıcam
yusra_a Gmzexx bişey sorabilir miyim onun için kadın doğuma gitmek lazım mı. Benim muayen olduğum yer eğitim araştırma orda yokmuş. Ya üniversite hastanesi yada özelde çektir dedi.
tomrisinaannesi AnneeeG1 hayır tabiiki de adetliyken yapılmıyor adet bitiminden 1-2 gün sonra çekiyorlar amaçları hamile olmadığınızı tespit etmek hamile olmadığınıza dair kan testi de isteyen klinikler var 👍