Ela411 kuzum önerip önermemek haddime değil, anca tecrübelerimi aktarabilirim. Yaptırmadan önce hem Prof doktor hem doçent perinatolog hem kendi takibinde olduğum doktor hem de genetik uzman doktoru ile görüştüm. Evet riski olan bir işlem ama bu risk 1000de bir. Ve sonrasında bir kaç gün dikkat etmemiz gereken şeyler var mesela ağır iş yapmayıp en az 3 gün genelde yatarak dinlenerek geçirmek, veya mutlaka ama mutlaka işlem sonrası doktorun yazdığı antibiyotik ilacı kullanmak. Bunları yapınca emin ol risk baya azalıyor. İşlem çok kısa süren bir işlem ve tek doktor yapmıyor işlemi, ben doçent perinatoloğa yaptırdım ve şehir hastanesinde yaptırdım özel bi hastane değildi. Allah’a çok şükür ön sonucum tertemiz çıktı ve bebeğim de ben de çok sağlıklıyız şuan. Bu işlemi zaten herhangi bir doktor yapmıyor perinatolog yapıyor, işinin ehli oluyor o insanlar. Sıvıyı alırken bir yandan da ultrasonla bebeği kontrol ediyorlar ve maksimum 3 dk içinde bitiyor işlem. Başka sormak istediğin bişey olursa kendi tecrübeme göre cevaplarım ♥️