mucizemgelsin61 36 haftamdayım ben hiç gebeliğim boyunca mide yanması yaşamadım hani yanma olduğunda saçlı olurmuş derler ya benim bebişim saçsızmı doğacak🤣😍
Aylaa123 mucizemgelsin61 mide yanmasıyla sacın hiç alakası yok yenilen yiyeceklersen mide yanması yasanır . Benim hiç olmadı yanmam ama oğlumun benden çok sacı vardı doğduğunda😅
Minikk_mucizemm4202 mucizemgelsin61 valla bende 25 hafta ya girecem bende de hiç yok bazen kendi kendime diyorum sanırım kızım kel olacak diye ama her belirti olmaz herhalde sağlıkla kucağımiza alalım inşallah 🥲
mucizemgelsin61 Aylaa123 Yaaaa ay ne bileyim hep öyle derler ya öyle kalmış aklımda öyle bilirim yani.. acaba mı ? dedim 🤣🤣 Neyse iyi bari 😌
Edanursoylu mucizemgelsin61 ilk gebelikte mide yanması yoktu ve gerçekten çok saçlı doğdu hatta şaşırmıştım 🤣 hurafeymis demek
gezentianne mucizemgelsin61 Mide yanmasıyla saçın alakası yok tamamen cahillik hurafesi🤣 Bir de üzmek istemem daha yolunuz var benm ikk gebeliğimde son 2-3 hafta midem yanmaya başlamıştı 42′de doğurdum ahsjajaj Gaviscon şurupla kankaydım.Bbek büyüdükçe baskı artıyor o zaman yanma oluyor.Normalde asla mide sorunu yaşayan biri değilim
mucizemgelsin61 gezentianne Hımmm evet gerçi benimki erken gelecek muhtemelen hiç yaşamicam o zaman o yanmayı da mide ile alakalı sabahları sadece mide bulantısı başladı son günlerde
Ayshababy 13 haftamdan beri mide yanmam var şuan 18+5 yaniyorum diye bariyorum artık bence mideniz hiç yanmasin daha iyi
Aslaninannesi_ Kız mide yanması ile saçın ne alakası var 🤦🏽♀️ 32 haftalığım midem cayır cayır yanıyor kıl yumağı doğacak desene 😀
mucizemgelsin61 yeni_anne2 Yaaa dimi ama 🤣 düşününce şöyle bi yazayım dedim herkezde bi mide yanması mide yanması falan bende olmayınca Allah allah dedim acaba saçımı yok
pnar-06 mucizemgelsin61 🤣🤣benim de hiç yanmamıştı sonra kızım doğdu çok saçı vardı simsiyahdı saçları
2prensesannesii2 mucizemgelsin61 Canım bi akrabamız hiç mide yanması çekmedi çocuk bağlanacak saçla doğdu 😂 Bunun alakası olmadığını o an öğrendim öncesinde bende öyle sanardım😂
Deletedmom_121 mucizemgelsin61 Kız mide yanması öyle bişey değil hahahaha 😂 Ne güzel işte yanmamış miden O acıyla ben sabahlara kadar uyuyamadigimi bilirim 😂😂😂