Ezgiaydinn35 Kanayran Minik_Hanim okadar insan bebek sahibi olmak isterken allah size nasip etmiş erkek diye üzülüyorsunuz gerçekten sizi kınıyorum allah sağlık versin cinsiyet hiç önemli değil.
Denizanne Kanayran ben 11 haftalıkken öğrendim canım umarım senin bebeğinde gösterir. 🥰 ama bu haftalarda yanılma payı var 16. Haftaya kadar net oluyor
Sitionline Filizismail yok değişmedi cinsiyetmiz erkek erkek genelde değişmiyor diye biliyorum. 18+5 im Suan
beyazz mdn9o bunu bende yasamak istoyorum bana da 12 de erkek dedi rabbimden saglikliai hayirlisi diye dua ettikten sonra dr umarim yanilmistir diyorum.peki size cinsiyet icin kesin konusmusmuydu net bir cikinti vs 🤗☺️
mdn9o beyazz evet ultrason kagıdında çıkıntıyı işaretlemişti hatta 😅🙈 ama o haftalarda yanılma payı çok yüksek zaten
Leila esractn inwALLAH canim yaa 14haftalik olduk 1hafta sora randevum var inwALLAH oyrenirim keseleri farkli ayni kese deyil🥰❤️🙏🏻
esractn Leila Hayırlı olsun Canım benimki gibi çift yumurta ikizi👼🏻👼🏻 1erkek 1 kızda olabilir hayırlısı olsun 🤗🤗
Leila esractn bende bi kiz bi erkek olsun cok istiyorum kardaşi ile ayni buyusun goz kulak olsun ☺️ Azerbaycanliyam sozlerim yanlis ola bilir ❤️🥰💋
Leila esractn bende bi kiz bi erkek olsun cok istiyorum kardaşi ile ayni buyusun goz kulak olsun ☺️ Azerbaycanliyam sozlerim yanlis ola bilir ❤️🥰💋
Havvauygun Kanayran bende 11.haftaya yeni girdim haftaya cuma gidicem inşallah öğreniriz merakla bekliyorum🥰