Leila esractn inwALLAH canim yaa 14haftalik olduk 1hafta sora randevum var inwALLAH oyrenirim keseleri farkli ayni kese deyil🥰❤️🙏🏻
meltemocak Kanayran 12 haftalikken ikili tarama testinde erkek dedi büyük ihtimalle 15. Haftada kesin erkek dedi doktor
beyazz mdn9o bunu bende yasamak istoyorum bana da 12 de erkek dedi rabbimden saglikliai hayirlisi diye dua ettikten sonra dr umarim yanilmistir diyorum.peki size cinsiyet icin kesin konusmusmuydu net bir cikinti vs 🤗☺️
Minik_Hanim Edasen normalde 10+4 teydim ama bebek 1 hafta önden gidiyor 11+4 olmuş dedi bir kaç gün oldu öğreneli.. yarın başka bir doktora daha goruncem..
Minik_Hanim Ysn mutlaka öyle allahım saglikli ve hayirlisini versin inşallah.. Tek çocuğum ben ileride bana yoldaş olur en yakin arkadaşım olur diye kız çok istiyorum yoksa evlat ayrılmaz elbet..
Sldysf Kanayran aynıyız senle canım 😊 salı günü ikili tarama da öğrenirim inşallah 11+4 olucaz ozmn 😊
ebru23 Kanayran obur postta deney yapiyoz 😂😂 kan damlasini bi bardak suya atin pirti olup dibe cokerse erkek dagilip kayboluyoda kiz miz benimki dibe coktu nokta nokta erkek 28 haftalik https://i.hizliresim.com/alYdz5.jpg
MinnakBebegim Kanayran 1e hatalikken oyrendim bende bence canim simdide bilinmez cinsiyet 11 haftaliksiniz daha cok kucuk deilmi?
MinnakBebegim Kanayran belkide gore bilir canim bebeginin cinsiyetini ama net soylemez diye dusunuyorum ben kendimden biliyorum 11 haftalikken gitdim doktor daha erken dedi 13 haftaliginda soylicem dedi ve 13 haftasindada oyrendim ama yine net soyleyemedi 12 subat gidicem kontrole In se Allah net soyler erkek demisdi bu defa bilmiyorum simdi deyişirmi yoksam degişmezmi? Ama simdilik erkek dedi yanilmiwda ola bilir?
pnargs MinnakBebegim normal çikolata farketmez tatlım sadece kontrole gittiğinde ye muayene olmadan 15 dk önce falan ye ve vişnesuyu iç bebiş hareket ediyor ve gösteriyor kendini 😘😍
Selennnnn Kanayran öğrenirsin tatlım ama kesin demez şüphesini söyler 14 gibide kesinleştirir . Sonuçta yanılma payı oldugu ıcın 11 de kesin kız ya da erkek diyip riske atmaz kendini. Benimkide 11 de büyük ihtimalle kız ama size net söyleyemem demişti . Kız 🙈 36 haftalığız çok şükür