Enemel Kanayran cnm bugün 11+6 günlüğüz doktora gittik özellikle cinsiyet için söylemedi yada göremedi haftaya gel dedi biz çok öğrenmek isteyince
Minikkus65 Minik_Hanim 2 kez düşük yaptım. 3. Hamileliğim şimdi.. kızı erkeği mi var bunun. Millet ne paralar bayılıyo tüp bebek yaptırmak için. ŞÜKRETMEYI BILIN.
deletedmom832 Kanayran kimisi hafta olarak 12-13 haftalığım diyor regliye göre ama geç döllenme olunca bebişlerde geç kalmıs oluyor bununda cok etkisi var aminnnn inşallahhhh hayırlısı diyelim sağlıkla kucağımıza alalım 😊
Minikkus65 YagmurDaskn herkes karşı ama var böyle 3 5 kisi... Rabbim sağlık versin. Sonra alil fikir ihsan eylesin. Bu platformda her kadın istenmeyen durumlarla karsilasiyo burda paylasiyo ve bunlar bu yazıları okuyo. Şükür diye bişey bilmiyorlar. Sipariş verir gibi erkek ama kiz istiyirdum oyle oyle hissediyirdum bilmem ne.. tövbe yarabbi🤷♀️
Minik_Hanim Ysn mutlaka öyle allahım saglikli ve hayirlisini versin inşallah.. Tek çocuğum ben ileride bana yoldaş olur en yakin arkadaşım olur diye kız çok istiyorum yoksa evlat ayrılmaz elbet..
HilalAkif Kanayran 12. Haftada kemik yapısı itibarı ile erkek demişti doktorum. Sonrasında her ay kız dediler. Kız dediler. Ve oğlum oldu :)
Minik_Hanim Edasen normalde 10+4 teydim ama bebek 1 hafta önden gidiyor 11+4 olmuş dedi bir kaç gün oldu öğreneli.. yarın başka bir doktora daha goruncem..