pnargs Kanayran en hayırlısı olsun hepimiz için sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil 😘 rabbim gönlüne göre versin 🤲🏻❤️
Ftmnr38_ Kanayran hazır sorulmuşken bilen varsa yanıtlayabilirmi ben şuan 11+3 gözüküyorum ben 11 haftalık mıyım 12 mi bir videoda doktorun birisi 11 haftalık gebeliğe 10+6 ya kadar olan gün demiş kafam karıştı
esractn Kanayran 15+3de bi tanesinin erkek öğrendik, diğerini görmedi pazartesi kontrolüm var 17 haftalık olduk ikiside netleşmiş olur sanırsam 🤗
Dilekcelik Kanayran 13 haftalikken doktor tahmin yuruttu fakat 15 haftada kesin sonuc verir dedi 16 haftada ogrendim kiz 20 olduk simdi canim
Aysnrplt Nzlmmk benimki de öyle yaptı. Bir an önce öğrensem de cinsiyetine göre bişeyler yapsam diye sabırsızlanıyorum.
Sitionline Filizismail yok değişmedi cinsiyetmiz erkek erkek genelde değişmiyor diye biliyorum. 18+5 im Suan
Nezahatozen 14+6 da öğrendim 15+3de kesinleşmişti ama yine de değişirse diye 17 de kontrol var o zamanı bekliyorum
Minikkus65 Minik_Hanim 2 kez düşük yaptım. 3. Hamileliğim şimdi.. kızı erkeği mi var bunun. Millet ne paralar bayılıyo tüp bebek yaptırmak için. ŞÜKRETMEYI BILIN.