1Anneadayiiii Ferda33 amin canım inşallah gerçekten o kadar haklısın ki eskiden bunların hiçbiri kullanılmıyordu anne ve bebekler daha sağlıklıydı sağlımızla oynanıyo ama nasıl bişey bilmiyoruz ilaçlarla şişiriyoruz bebekleri daha doğmadan
Ferda33 1Anneadayiiii malesef yapacak birsey yok canım Rabbim evlatlarımızı korusun tüm bekleyen isteyenlere de nasip etsin inşallah
Ferda33 3prensAnnesi_ 150 220 arası diyetle bile ben normalde de glifor kullanıyorum normal ilerliyor ama hamilelikte yemesem de çok yükseliyor ve önceden 3 düşük olunca doktor ondan kaynaklı olabilir dedi direk verdi 4cü gebeliğim de oğlum 3 yaşında bu 5 ci gebelik olarak geçiyor farklı doktor a gittim önce takip etti baktı düşmüyor bu da verdi yani biraz da düşüklerden dolayı verildi
3prensAnnesi_ Ferda33 anladım Allah korusun sizi ve bebeğinizi, içinizi ferah tutun herşey güzel olacak inşallah,. Bende sabah dahiliyeye gideceğim bakalım neler olacak, sizin sağlıklı 3 doğum mu var bu 4.çocuğunuz mu olacak
Ferda33 3prensAnnesi_ amin cümlemizinkini inşallah 3 kürtajdan sonra bi oğlum oldu çok şükür şuan 8 haftalık hamileyim bakalım bu nasıl olacak
3prensAnnesi_ Ferda33 dikkat etmezsem 150-160 ekmek şeker tatlı dikkat edersem 130-140 ama hep dikkat edemiyorum
ayseayseaysee Yarın ben de şeker tolerans testi yaptıracağım, ailemde diyabet hastası çok genetik olarak yatkınım ayrıca aşırı tatlıya düşkünüm. Biraz korkuyorum, evet şekerim çıkabilir buna kendimi hazırladım ama tatlısız nasıl devam ederim bilmiyorum 🤦🏼♀️
3prensAnnesi_ ayseayseaysee çok zor oluyor cidden, ekmek yemeyim tamam ama tatlı ve şekeri zor bırakırım modundayım bende ☺ fakat söz konusu evlat olunca başaracağız inşallah