Mavikizkaracocuk Kızlar 17+4 teyiz ama hiç hamile gibi değilim ne belirtim var ne bebek hareketi kafamda bin tane senaryo dönüyor benim gibi olan var mı normal mi bu :(
ideemirel Mavikizkaracocuk bende öyleydim sürekli unutuyordum 😄😄😄 şimdi son haftam bu göbekle unutmam mümkün değil 😄😄
Imasleeper Mavikizkaracocuk yerleri değiştirebiliriz istersen? Koku hassasiyeti + mide bulantısı + meme ucu ağrısı var şuanlık bende 😂
Ervaidil Mavikizkaracocuk 22.haftaya kadar bende öyleydim çok şükür ne mide bulantım oldu ne ağrım bebeğimi hissetmeye başladıktan sonra hamile olduğumu hatırlamaya başladım 😂❤️
Zehrabas Mavikizkaracocuk bizde 18 haftalığız 17 de hissetmeye başladım çok ufak dokunuş gibiydi şuan daha net hissediyorum ama herkeste aynı değildir 20 haftaya kadar illaki hissedeceksin bunu kafaya takıp stres yapma
Aslaninannesi_ Mavikizkaracocuk tabi kuzum merak etme birşey yoktur yani 2.dönem genelde prenses gibi geçiyor 3.dönemde asıl sıkıntılar başlıyor
Citirmom ideemirel ne zamandan itibaren zorlanmaya başladınız acaba benim ilk Gebelmde merak ediyorum gerçekten 30’dan sonra dedikleri kadar zor geçiyor mu
Mavikizkaracocuk Aslaninannesi_ evet bunu hep duyuyorum ama bir kaybim var sanırım o beni etkiliyor :(
Alparslannn4837 Ay bende öyleydim canım hareketler 20 den sonra daha rahat hissedilir ama baş dobmesi mide bulantısı falan hiç yaşamadım çok şükür
Mavikizkaracocuk Zehrabas Allah razı olsunn son bir kaç hafta daha delirmezsem güzel günler göreceğim desene
Aslaninannesi_ Mavikizkaracocuk canım seni anlıyorum ama ne kadar kötüyü düşünürsek o kadar onu hayatımıza çekeriz evde bol bol bakara ve Meryem suresini aç dinle vesveselerden kurtulacaksın allahın izniyle
tazeannesese Ben 16+6 yım karın kasık ağrısı bel ağrısı hiç geçmiyor. Sağ a sola dönerken de karnım ağrıyor. Seni belirti olmaması beni de bu ağrılar tedirgin ediyor 😅 Normal mı bunlar kızlar ya
Mavikizkaracocuk tazeannesese ağrılar çok normal rahim büyüyor o yüzden şiddetli olmadıktan sonra kanama eşlik etmedikten sonra bir sorun yok ben ağrım olunca seviniyorum :))
Kudenova Mavikizkaracocuk ay ben de. Zaten ağrım yoğun olduğunda ertesi sabah kalkıp aynaya baktığımda daha büyük bir top görüyorum🫠🫠
tazeannesese Mavikizkaracocuk çok şükür şiddetli değil ama özellikle ayağa kalkınca hareket edince ağrıyor korkuyorum ben de. Ayy zor hamilelik herhalde hareketlerini hissedene kadar böyle düşünecegiz 🥹
Minikmucizem123 Hamileliğin bal ayı denilen evresindesiniz lütfen şikayet etmeyi bırakıp tadını çıkarın bu günlerin ne kadar kıymetli olduğunu birkaç aya anlayacaksınız😂
Mavikizkaracocuk Minikmucizem123 İnsallah sizin dediğiniz gibidir aksi bir durum yoktur :) kac hafta daha böyle sürer hahah