Dilekulgtt Merhaba hanımlar gebelik şekerim çıktı doktor öyle söyledi dahiliyeye gideceğim sizce insülin verir mi bu değere. Açlık 89 60 dk 198 (sınır 180) 120 dk 93 (sınır 140)
Hshshzgsghzhshs Dilekulgtt benimde açlık ve ikinci saat normal çıktı birincisi saat yüksek çıktı diyet verdi ama ben uymuyorum diyete ve evde düzenli ölçüyorum tatlı bile yesem 115 in üstüne çıkmıyor
Esrakcshn Dilekulgtt geçmiş olsun benim açlık 97 tokluk 110 100 gibi bişey çıktı açlıktan kaynaklı dahiliyeye sevk edildim ordan diyetisyene ve diyabet hemşiresi eğitimine 1 aylık diyet ve şeker ölçüm cihazı aldım günlük açlık tokluk ölçüyorum muhtemelen sizede böyle bı planlama yaparlar
user5213269953 Dilekulgtt başta diyetle düzene sokmaya çalışıyorlar sonrasında insülin bana öyle oldu. Bir hafta diyetle denedim düşmedi şuan insülin kullanıyorum gerçi yine aynı düşmüyor bir türlü
Esrakcshn Dilekulgtt güzel gidiyo kaçamak yaparsam bı tık artiyo dahilye kontrol lum var doğuma kadar devam edicekmisiz
Esrakcshn Dilekulgtt zaten tiroid için gidiyorum dahiliyeye bide her ay diyetisyene gitmek için dahiliyeye gitmem gerekiyo devlet hastanesi çünkü 🤗 inşallah son 2 ay
Ayyildiz1 Benimde yüksek çıktı doktor endokrinoloji bölümüne yönlendirdi ama randevu bulamadım, dahiliyeye gitsem sizce olur mu?
Ayyildiz1 Dilekulgtt 75 gr yüklendi 88 ilk kan 113 içildikten 1 saat sonra 212 içildikten 2 saat sonra
Dilekulgtt Ayyildiz1 ikinci saat yüksek çıkmış belki diyetle önlenebilir bencede dahiliyeye görünün ilk diyet önerir Bi hafta takip ettirir duruma göre insülin başlatır
Dilekulgtt Ayyildiz1 benim 1.saat 198 di diyet önerdi Bi haafta takip ettim ölçtüm suanda da yediklerime dikkat ederek devam ediyoruz bende dahiliyeye gitmiştim
Ayyildiz1 Dilekulgtt evet yüksek çıkmış, teşekkür ederim endokrinoloji 2 hafta sonra randevum o zamana kadar bende dikkat edicem beslenmeme
Dilekulgtt Ayyildiz1 mutlaka ozamana kadar şeker aleti alıp ölçün yazın 1. Ve 2. Saati zaten sizdende belki ölçüm ister en azından temkinli gitmiş olursunuz