kumsal__ Bahar77777 kocam düşünsün onu Titanik gibi batirdilar beni değil 🤣🤣🤣trendyolda batmayan gemi süs eşyası var onun siparişini bekliyorum kocama hediye edicem al bunu senin Titanik gibi buhar cikarmiyo ama batmiyo hemde batirmiyorda diye 🤣🤣🤣
Tutaste_ Bahar77777 Linke baslimayın İnstagram bide asla hiçbir atılan linklere girmeyin kaç defa uyardılar ama neyae 80 olmus giden allahtan
Bahar77777 Tutaste_ link değildi canım ya böylr geziyordum storyleri reklam veriyo ya bazen srtory aralarından öyle gördüm bastım katıldım 80 tl kargo ücretiymiş bende kandım verdim 80 tl sinde dğeilim giden o kadar olsun gerisi önemli benim için kapattırdım ya hani artık bi işlem yapılamaz sonuçta değilmi
QueenMomm Bahar77777 ah canımm e bebek bunla ilgili açıklama yaptı konuyla alakamız yok irtibat etmeyin die🫠
kumsal__ Bahar77777 ben yılbaşından beri gülüyorum garibim hala bir umut gelcek sanada vermicek kendime kullanıcam diyo 🤣🤣🤣
ykaya18 Ayyy bunu bende çok gördüm keşke inanmasaydınız çünkü e bebek sayfası ile alakası bile yok. Sadece ödediğiniz para gider başka bişey olmaz ama siz yine de kart hareketlerinizi kontrol edin bi kaç zaman.
Bahar77777 ykaya18 kuzum bende anlamadım kampanya var heralde dedim kandım salak gibi pişmanım çok ama giden 80 tl olsun dediğiniz gibi kartı heryerden kapatık komple bişey olmaz bence ya eşim artık bi işlem yapamazlar giden 80 olsun diyor
ArasMom__ Bahar77777 kart bilgilerini girmiş miydin?? Eşinden kendi hesabına 5 10 tl az bir miktar para at bakim hemen çekiliyormu
Talentedmom Bahar77777 mutlaka e bebeğe iletin bu durumu gerekli işlemleri başlatsınlar yoksa çok kişi mağdur olabilir