Bahar77777 Kızlar e bebekte sözde böyle bir kamoanya varmış bende kandım dolandırıcıymış bunlar 80 tl çöp oldu kartı hemen kapattım bişey olurmu sizce kapattım sonuçta ekstra işlem yapamazlar dimi para çekme vs
Ayaz_Aybars_mom Bahar77777 ayyy bende yaptım bunu ama Allah’tan boş kutu çıktı bı ödeme vs yapmadım ay iyiki çıkmamış bişi bende çok heveslenmistim yorumları vs face’de çok iyiydi
ilaymom Bahar77777 bunu bende gördüm e bebekte sordum böyle bir kampanyamız yok dedi. İnşallah bir sorun olmaz kapatsanız bile bilgiler gitti sürekli kontrol edin telefondan
kumsal__ Bahar77777 bildiğimiz 80 tlmi yine şükret 80 TL dolandırmışlar benim eşimde bana titanik oda nemlendirici makinası almış ama sadece almış 1800cuk kadar titanikle beraber batirmislar kocami 😅 ayy aklıma gelmişken ona gemili buhar makinası resmi göndereyim 😁🤣🤣🤣🤣
Aslaninannesi_ Kız bu paketi bu paraya verirler mi bunu çok paylaşırlar bu forumda dikkat edin diye bankanızı arayın bir sorun kapatılmışmı kart diye
Bahar77777 Minnakpopus hyr canım reklam olarak çıktı story gezerken bende gerçekten e bebek sandım değilmiş işte
Minnakpopus Bahar77777 o zaman geçmiş olsun boşluğunuza denk gelmiş olmalı çünkü bu paketi bu paraya hiç verirlermi. giden 80 tl olsun ucuz atlatmışsın 🤦🏻♀️
Bahar77777 Minnakpopus evet ya nırmakde asla kanmam neyseki sadece 80 tl hemen kapattırdım kartı bi işlem yapamazlar değilmi artık kart üstüne kapatırdım sonuçta
Bahar77777 Ayaz_Aybars_mom bende inandım ya salak gibi banada 2 defa boş kutu çıktı 3.de verdi dolu kutuyu sonra 80 tl aldı
Deletedmom_247 zaten sitenin adına bakarsanız ebebek değil. saçma sapan bir şey yazmışlar adına yeniyil25.xyz Lütfen bu tarz şeylerde site ismine bakın önce. geçmiş olsun
Bahar77777 Tutaste_ işte anlamadım boşluğuma geldi heralde ya neyseki giden sadece 80 tl hemen kapattırdım arkasından harcama yapmasınlar diye yurt dışı kullanıma vs kapattım sonra kartı kapatım
Tutaste_ Bahar77777 Linke baslimayın İnstagram bide asla hiçbir atılan linklere girmeyin kaç defa uyardılar ama neyae 80 olmus giden allahtan
Tutaste_ Bahar77777 biyerden alışveriş yağınca atılan linkten değil hwrzaman kendş sıtesinden yapın yularda yeniyılwz bişeyler yazıyo yalan demekki