Dlnmehmet Hepinize merhaba iyi akşamlar öncelikle rabbim hepimize saglıklı en güzel sekilde kolaylıkla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasib etsin🤲❤️ Benim dogal yolla degil tüp bebekle suan 5. Haftamdayım cuma günü allahın izni ile keseyi görmeye gidicem doktorum 17 sinde gel keseyi görelim dedi bekliyorum heycanla korkuyla birazda sitresle kasık agrım bel agrım gögüs hassasiyetim var geciyo bazen bazen agrıyo uyku halimde cok var bide baş ağrım oluyo cok başkda bişeyim yok çok şükür progeston hem iğne göbekten hem fitil kullanıyorum hepimiz bir birimize dua edelim olurmu bide haber verelim vakit gecer hem bizlere
minikelebek_ Dlnmehmet bütün dualarımız birbirimizle inşallaah ♥️ bendede aynı şekilde uyku var çok fazla bende inşallah Cuma günü gidicem keseyi görmek için,cuma günü 5+1 olucaz
Eylul15 cumartesi günü 4+5 de keseyi gördükDoktor minimum iki en fazla üç haftaya kadar kalp atışını da duyabiliriz dedi. Belirti olarak da kasık ağrılarım ve uyku hali dışında bir belirtim yok henüz 🐣
minikelebek_ Eylul15 bende cuma günü gidicem inşallah o zamana kadar 5+1 olucaz ♥️ bende kasıklarım ağrıyor bide uyku hali çok var
Eylul15 Hilaldmrci benim de sat 9 aralıktı bugün 5 haftalığız tam sizin de öyle olması gerekiyor sanırım.Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰
Dlnmehmet minikelebek_ hayırlı haberlerle inşallah 🤲❤️ bende cuma günü gidicem 5+4 olucak bakalım heycanla bekliyorum
Eylul15 minikelebek_ beni tedirgin etmişti kasık ağrısı ama doktorum uykudan uyandıracak derecede olmadığı sürece bu haftalarda normal olduğunu söyledi.Çok farklı bir süreç insan her şeyden tedirgin oluyor 🙈
minikelebek_ Eylul15 evet gerçekten öyle bende gece uyurken sağa sola dönerken hep korkuylayım bişey olucak diye çok korkuyorum 🥹
Eylul15 minikelebek_ doktora gittiğinizde yazın mutlaka bebeği görebilenlerde varmış bu haftalarda belkş görürsünüz siz de 🙂
Glbhrmnts Merhaba,benimde bugün doktor kontrolüm vardı keseyi gördük çok şükür 🧿🙏🏻 Uygulamaya göre 4+2 ama doktorum 5-5,5 haftalık dedi.
MerveBasknpek Benim son adet tarihim 7 Aralık geçen çarşamba kan vermiştim 417 çıkmıştı cumartesi tekrar verdim 1735 çıktı yarın da doktora gideceğim inşallah keseyi görürüz
merveblttt MerveBasknpek sizinle aynı sayılırız benimde son adetim 6 Aralıkdı doktorum beş haftalık dedi kese göründü ama on gün sonra tekrar gel dedi