Luna17 Kızlar sizce sadece Alp ismi nasıl? İkinci oplum ıcın ısım düşünüyoruz, ilk oğlumun adı ayaz ne önerirsiniz?
_biranneadayi Luna17 Çok kısa ya😅 Bu çocuk okulda koşu yarışına girince arkadaşları nasıl tezahürat yapacak :) olmaz öyle iki hece olsun en az. (Bananeyse) 😅❤️
Mavili1480 Luna17 Bayılırım kısa ve öz isimlere oğlumun ismi aras tekrar oğlum olursa alp aklımda ama eşime beğendiremedim 😊
aspenkarmenn _biranneadayi yaa bunu tek ben düşünmüyomuşum kendime kızıyodum ne kadar ayrıntıcısın diye demek normalmiş. Gerçekten tek geceli isme tezahürat yapılmıyor 😂
Luna17 @_biranneadayi 🤣🤣🤣🤣 tezahürat olayı hiç aklıma gelmedi ama 🤣🤣🤣🤣 alparslan vs de cok uzun yahu 🤣🤣🫠🫠 insan yoruluyor :))
Luna17 @Mavili1480 aslında çok güze ve modern bir isim sadece biraz gelgitliyim arkadaşın dediği gibi tezahurat olayını hiç düşünmedim aslında 🥲🥲
Mavili1480 Luna17 Benim iki ismim var okulda zorlanırdım kodlamalarda falan oğlumun da 4 harf sadece 😂
kardelenimm Luna17 bi arkadaşım oğluna ali ayaz ismini vermişti sonra 2. Oğlu olunca ismini ediz koydu sizin postu görünce direk o geldi aklıma 🥰
Fseydatercan Betul_ksa42 ayy benim şuan cinsiyet belli değil ama ben de erkek olursa Ömer Alp istiyorum çok güzel isim uyumu bence ismiyle yaşasınlar ❤️
Betul_ksa42 Luna17 32+5 iz şuanda sezeryan olacak erken doğum belirtisi vermezse kendisi Şubat ortası inşallah 🥰
Luna17 @kardelenimm hemde cok uyumlu isimler birbirleriyle, ne yaptıysam begendiremedim aslında can alp kutay ata seçeneklerimiz ama kalmısız öyle valla bebek dogcak bugun yarın ismi yok hahah
kardelenimm Luna17 ahahaha bizim şimdilik kafamız rahat cinsiyet bile belli değil ama belli olursa eminim bende çok zorlanırım😂
Luna17 @kardelenimm 🤣🤣 sağlıkla gelsin sağlıklı ve guzel bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle 🙏 ikinciye isim koymakta cok zorlandık açıkcası yine arayıslara devam tabi şuan sadece Alpteyız galiba :)