Deletedmom_247 Gizem1504 hadi inşallah güzel haberlere canım benim. İnşallah vardırlar inşallah bizimledilerlerr ❤️
Deletedmom_247 Gizem1504 bende bugün gidip yaptıracağım herhalde. özele gitsem 2 saatte çıkar yazarım size mutlaka
Deletedmom_247 Gizem1504 gittim ve geldim ben gelene kadar sonuç çıktı. KOSKOCAMAN BİR NEGATİF. maalesef bu testte yanıltıyormuş onu öğrendik :( inşallah senin pozitiftir canım
Gizem1504 Deletedmom_247 yaaa inanamıyrm çok üzüldüm bu testler neden böyle artık neye inanacak insan😔
cerkes46 Deletedmom_247 çok üzüldüm 🥺ama rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur bence evet bize söylemesi kolay ama inan her gördüğüm paylaşıma cevap vermesemde dua ediyorum o paylaşımdan çıkmadan rabbim aratmasın en hayırlı doğru zamanda hayırlı eli yüzü düzgün sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
Deletedmom_247 Cessika canım selam görmedim ya yorumu kusura bakma lütfen. ben gidip kan verdim maalesef negatif. Testlerimin hepsi pozitifti halbuki. aylardır bunu görmeyi o kadar beklemiştim ki :( tüm belirtilerim var ama değilmişim :(( inşallah sizin vardır
Cessika Deletedmom_247 rabbim büyük hayırlı zamanda kolaylıkla nasib etsin inşallah dileyen herkesle birlikte içinde bizlere de 🌸
Gizem1504 Deletedmom_247 gerççekten sinir bozucu üzücü bir durum 2 ay önce yaşadım biliyorum psikolojide etkileniyor ister istemez
Deletedmom_247 Gizem1504 artık o kadar yoruldum ki anlatacak dermanım bile yok inanır mısın. ALlah kahretsin bu test firmalarını milleti böyle umutlandırıyorlar hep.
Gizem1504 Deletedmom_247 Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur üzme kendini diyeceğim ama biliyorum elinde değil