Sumeyyeyahsi Gulay123 ekmek şeker kesinlikle bu tarz şeyleri aşırı tüketme ekmek sana gereksiz kilo yapar ödem yapar şeker bebeğin için iyi değil sana da iyi değil et balık protein ceviz fındık badem abartmamak kaydıyla muz bebeğe güzel kilo yapıyor bol su kalsiyum içeren besinler süt kesinlikle hergun iç peynir yumurta bunları eksik etme faydasını kesin görürsün bebeğin zayıf bile doğsa canını sıkma yinede, gerçekten zayıf doğan bebisler cabuk toparlanıyor sen beslenmene dikkat et gerisi takdiri ilahi sağlıklı olsun kilosu hiç önemli değil sağlık sorunu olmasın yeterki 😊🙏🏻
Gulay123 Sumeyyeyahsi sağol canım evet kesinlikle sağlıklı olsun da kilo alır nasılsa doğduktan sonra 😊
sibeltmkl Oğlum doğuma 10 gün kala 2900dü 38.haftada 2905gr doğdu asıl son haftası alması gerekirken hiç alamadı. Dr zayıf ama çok sağlıklı dedi 1 aylık kontrolünde 1750gr almıştı sadece emerek mama falanda vermedim demem o ki sağlıklı doğsun da nasılsa büyüyor sorun etmeyin bence.
OmurDerman Gulay123 ekmek ve şekerli yiyerek kilolu ama şeker hastası bir bebek mi doğurmak istiyorsunuz?
Eylul_lll Gulay123 Inan bende seninle ayni durumdayım zorla yedigim halde bebek geriden geliyo ustelik ilk oglumda 8 ay boyunca kilo kilo deterjan tasidim çünkü markette calisiyodum yapcaksin diyolardi aglaya aglaya yapiyodum suanki gebeligimde evde tütün yapiyorum oda oturdugum yerden ama ona ragmen digerinde hic bi sikinti yokken bunda boyle seylerle karsilasinca şok oldum kac gundurdw kendimde degilim
Gulay123 Eylul_lll her gebelik her bebek aynı olmuyor gerçekten benim de çok ağır bi işim yok genelde oturuyorum ama rahim kısalığı yüzünden benim de erken doğum riskim oluştu
Busucan Gulay123 Ananas,muz,her gün bir bardak süt, kaşar peynir,bir kaşık pekmez. Bebeğimin kilosu gerideyken 3900 doğdu 🥰 Hatta doktorum sen naptın biraz yemeyi azalt dedi son iki hafta daha az yedim az kilo alsın diye.
GiZem3434 Gulay123 korkacak bir şey yok ki canım benim oğlum iki 400 doğdu 48 boyu du Küvezde bile girmedi gayet her gün güzelce kendini toparladı yani
Rumeysa2515 Canım sen bol bol pekmez ye benim bebeğim de 32 hafta 2300 gr ben ilk aylarımda hep pekmez yedim sende de işe yarar büyük ihtimalle🤗