Merhaba ; adet gördugu halde hamile kalan varmi ? 3 gun suren bi kanamam oldu ve kesildi ama adet kanamasiydi boyle kipkirmizi ve parcali

Tayyibe42 üstüne görme diye duymuştum ama çok düşük ihtimal bence ama adet olup sonrasında öğrendin de duymuştum 😀

Tayyibe42 umutlandırmak istemem ama benim bir komşum var kızına hamileyken doğuma kadar adet görmüş ben çok şaşırmıştım 🙃

Tayyibe42 benim bu gebeliğimde 3 günlük bı kanama oldu ama sizin dediğiniz gibi değildi ve o zaman gebelik çıkmadı kan verdim 0.2ydi sonra adet görmedim 20 gün sonra gebelik testiyle öğrendim gebeliği yumurtlama çok arttığı zamanda bazen adet kısa surebiliyormus

Tayyibe42 evet evet adet gibi oğlum da öyle oldu kızım da 10 gün böyle hafif kan gelmişti üçüncüde de normal Haziran da adet oldum işte bitti sonra adetim gecikti bı kaç gün öbür ayda gittik kan verdim 9 haftalık hamileydim

Tayyibe42 2bucuk aylık öğrendim canım ben hamile oldgumu 2 ayda adet oldum üstüne görmüşsün dedi doktorum 😅 2.ye hamileyim yine suni şekilde oldu😂 artık adet olsakta korkar oldum

mrvcermeli cok enteresan ben ilk hamileligimde boyle bisey yasamadigim icin belkide olmaz bilemedim