Evrim-96 Besaley ne kadar erken gidilirse stres o kadar fazla oluyor bence ben de erken öğrenmiştim ilk olunca ne yapacağımızı bilemedik hemen doktora gittik rahim duvarı kalınlaşmış kese yok dedi bidaha gittim kese var bebek yok bidaha gittim bebek var kalp atışı yok o stresle 2 hafta bile yıl gibi gelmişti o yüzden şuanda yine erken öğrendim 3 hafta kadar durmayı düşünüyorum durabilirsem 🫣
Aleyzeee Besaley şuan 4+4 olarak gözüküyor Çarşamba keseyi görüp net kaç haftalık olduğuna bakacak doktor son adet tarihimle betam eşit olmadı için geç döllenme benimki ☺️☺️
Eyylemm Besaley 4+5 im bende degerım oglen kan vermıstım 2602 cıkmıstı persembe gunu randevum var gıdıcem bakalım keseyı gorebılcekmıyım:) kasık agrım oluyor arada bir bıde goguste bıraz hassasıyet var baskada belırtım yok
Morrinah Tam 5 haftalığız açıkçası gitmedim gerilirim diye kese görünmezse 7. Haftada gitmeyi planlıyorum 🥹
Besaley Morrinah ben 4+0 ken gittim keseyi gördü ama minnacık 4+3 ken yine gittim büyümüştü fakat rahmimde kan biriktiğini söyledi. Boş gebelik olabilir dedi
Morrinah Besaley arkadaşımda çok erken gitti bebek görünmedi kese oluşmadı doktorlar kimyasal boş gebelik vs demiş ben gerilirim diye açıkçası şuan kendimi telkin ediyorum can sıkacağıma 2 hafta sonra kalbini de duyarım kese şimdi görünür ama doktorlar çok düz mantık konuşuyorlar kaldıramayabilirim 🥹🥹🥹 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Besaley Morrinah amin kesinlikle haklısınız bende bilseydim gitmezdim çok tedirginim şuan ne olursa olsun vicdan azabı çekmekten korkuyorum. İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız
Besaley Melikeyurtseven 10 12 gün içinde bebeği görmem lazım dedi eğer göremezsem boş gebelik dedi. Cumartesi tekrar gidicem yani 7 gün sonra 5+3 oluyo
Melikeyurtseven Besaley benimde aynı oldu sata göre 7 haftalık gittim ultrason da 6 cıktı bebek görünmedi haftaya gel dedi
Besaley Evrim-96 aynen durabilirsen çok iyi olur bende şuan aşırı streliyim ilk olduğu için dayanamadım gittim keşke bekleseydim.
Evrim-96 Besaley belki gitmeniz hayırlısıdır tecrübesizlik oluyor biraz ne yapacağını bilemiyorsun anlıyorum canım seni inşallah güzel şeyler söyler bir dahakine doktorun iyi düşün iyi olsun stres çok çok etkiliyor maalesef
Htezcan 4+5 im tam 4 dün 4+0 yani kan 106 çıktı ki normaldi kızımdan biliyorum, 2 gün sonra 4+2 de 250 çıktı iki katı olunca iki hafta sonra gel kese görünmez dedi 6 hafta olacak iki haftaya gıtcem
Eyylemm Visneli1so-s sol kasıgımda arada bı batma sancı oluyo bırde goguslerımde bıraz hassasıyet var baskada suanlık hıc bır belırtım yok mıde bulantısı kusma yasamıyorum ogluma hamıleyken bulantım fılan cok erken baslamıstı bunda suanlık boyle bırsey yok