Reznbzkrt Glhayat_54 anneler hisseder bence çünkü ben oğlumda hep erkek hissetmiştim ama bu geceliğimde en başından beridir kız hissediyordum öyle de oldu 🤗
Hasret18ayaz Reznbzkrt bizimde kız 15+1 olduk haziran sonu olur doğum diye düşünüyorum yavaş yavaş başladık hazırlıklara sağ salim kavusmak nasip olsun
Reznbzkrt 2bebek-41 yok hayır devlette takipliyim normalde ama özele gittim o haftalarda eşimde görmek istedi doktor cinsiyeti gördüğünü söyledi o şekilde öğrendik 🤗
zyneep61 Bizde 16 haftalık olduk , prensesim geliyor benimde 🩷 hazırlık için bende detaylıyi bekliyorum :)
arinmommy 16+2yim cinsiyeti öğrenemeyen tek benim galiba. Doktor bacaklarını açmadı detaylıda öğrenirsin dedi…
Mey58 arinmommy kız ben 19 oldum hala öğrenemedim bacakları kapalı doktor bana da detaylıyı bekle dedi 😅
Gizem1504 Kur canım selam hatırlarsın belki düşük yapmıştım nisan ayında hamileyim bugün öğrendimm 🌸💛
Aleyna_1634 Reznbzkrt Benimde Kızım Oluyor Simdikten Herseyi Aldım Kalan Tek Şey Zıbınlar, Biberon ,Emzik🩷🐣
senem-yabaci Reznbzkrt biz birazdan gidiyoruz cinsiyeti öğrenmeye. 17+4 olduk. En son bebiş önden gidiyordu. Beşiğimiz var geçen hafta hediye geldi. Birkaç parça kıyafet var sadece şimdilik. Hastane çıkışı falan hazır.
Merve_kucuk Glhayat_54 hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah Hepimiz inşallah 🙏🏻❤️ Glhayat_54 benimde 8 yasında oğluşum var😊 Allah bağışlasın 😍