Reznbzkrt Cinsiyeti öğrendiniz mi? Hazırlıklar başladı mı ? Biz öğrendik cinsiyetimizi prensesim geliyor ❤️❤️
Nurcanyokus6 Reznbzkrt 17+2haftalik hamilyim henüz cinsiyetini ogrenmedim cuma günü kontrolüm var inş öğrenirim sağlıkla gelsinler 😊🥰
defnevedoruk Reznbzkrt 15+2 bir tane kızçem var bu bebeğim de erkek🌸 hazırlıklara da daha başlamadım tecrübeli olmanın bir sakinliği var herhalde
Btl066611 Reznbzkrt 15+2 olduk bugün daha cinsiyeti ögrenemedik randevumuz 17 . Haftasında cinsiyet için ama ben dayanamadım yarın bir başka yerden randevu aldım orada ögrenirim inşeAllah
Leylasiva21 Reznbzkrt 32 Aylık bi kızım var bi kızım daha olacak doğumları aynı aya denk geliyor kıyafet almadım isimli hastane çıkışı yapsam yeterli
2bebek-41 Reznbzkrt 16+4 kızım geliyor detayliyi bekliyorum bende hazırlık için 🩷 kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti:)
Glhayat_54 haftadan merhabalar 🤗 hissim hep erkekti sanırım öylede oldu doktr erkeğe benzıyo dedi 2.erkek annesiyim 😊
Merve_kucuk Glhayat_54 Bende 18+0 ☺️ Gösterirse yarın öğrenirim inşallah cinsiyetini😅 5 yaşına girecek kızım var.
Reznbzkrt Glhayat_54 anneler hisseder bence çünkü ben oğlumda hep erkek hissetmiştim ama bu geceliğimde en başından beridir kız hissediyordum öyle de oldu 🤗