MorKelebek54 Aslaninannesi_ 35. Haftadan sonra bizde 39 a kadar bekledik donmesini. Ama benim oglum da dönmedi maalesef. Tabiki donme ihtimsli var fakat her hafta ilerledikce ihtinal düşüyor demisti doktorum
Aslaninannesi_ MorKelebek54 evet yerleri daralıyormuş kilosuda artıyormuş doktorumda bana zor 38 de alırız dedi
Aslaninannesi_ Gg5348 bende bilmiyordum 😀 medipol megaya gidiyorum medipol grubunun hepsinde var ama 5.aya kadar başka bir hastaneye gidiyordum ordada vardı
MorKelebek54 Aslaninannesi_ hayırlısı insallah canim hic korkma desem de isteksizce illaji korkun olur ama icini ferah tut hayirlisiyla insallah bebegini kucsgina sag salim alirsin ☺️
Didemnil35 seydabal_60 tabi ki yapılıyor kimsenin nasıl doğum yapmak istediği başkasını ilgilendirmez dr söylüyorsunuz ona göre gün veriyor size
Aslaninannesi_ MorKelebek54 aynen doğumun her türlüsü zor Rabbim tüm annelere yardım etsin canım hepimiz inşallah sağ salim kucağımıza alırız 🙏
Hilalcanim seydabal_60 ben 10 cmle sezeryana alin diye yalvarirken alamam kuzum saclari gozukuyor demisti ahahahajsh okdr ilerlemeden aldirabilirsn herhalde 🤣🤣🤣