hhaziran seydabal_60 evet yapılıyor, ben doktorumu zor ikna etmiştim sezaryen için, şimdi 2. Gebeliğim her muayenede der beni nasıl kandırdında kabul ettim diye🙂↔️
Aslaninannesi_ seydabal_60 yapılıyor ama zorunlu ve isteğe bağlı site ikiye ayrılıyor aralarındada fiyat olarak ciddi fark var
asli_13 Evet yapılıyor bende sezaryen yapacağım doktorum psikolojik olarak kendimi nasıl iyi hissedeceksem öyle olacak diyor sezaryen istiyorum açıkçası
Aslaninannesi_ yeni_anne2 evet canım 2300 suan benim doktorum Zorunlu sezaryen 51 bin isteğe bağlı sezaryen 81 bin olmuş 33.haftaya girmemize az kaldı bebeğim hala makat geliş doktor böyle olursa zorunlu sezaryene giriyor dedi
yeni_anne2 Aslaninannesi_ bende esenler medipole gidiyorum özell bir durumdan dolayı doktorum mega da doğum yapman daha sağlıklı olabilir demisti geçen aylarda cuma günü kontrolüm varr umarım üstlenir de gitmek zorunda kalmam oraya benimde zorunlu sezeryan olucak
MorKelebek54 Aslaninannesi_ 35. Haftadan sonra bizde 39 a kadar bekledik donmesini. Ama benim oglum da dönmedi maalesef. Tabiki donme ihtimsli var fakat her hafta ilerledikce ihtinal düşüyor demisti doktorum
Gg5348 Aslaninannesi_ zorunlu ve isteğe bağlı sezaryen arasında fiyat farkı olduğunu ilk defa duydum hangi hastane
Aslaninannesi_ yeni_anne2 canım suan her yer ateş pahası yani ne oldu bu fiyatlara bunlar normal uzman ücretleri bide Prof falan 100 bin şaka gibi . Doktorun daha iyi bilir bebeğinin ve senin sağlığını tehlikeye atmaz orda nasıl fiyatlar
yeni_anne2 Aslaninannesi_ burda 1800 tl sigortalı muane ücreti zorunlu sezeryan 28 bin aslında ben bu haftadan sonra bir doktora ısınıp güvenemem dıye düşünüyorum hayırlısı bakalım bir doğuma 100 bın vermek gerçekten ne demek çok fazlaa
Aslaninannesi_ yeni_anne2 geçen seneye kadar bu fiyatlar acıbademde geçerliydi ama merak etme bende 5.ayımın sonunda geçtim bu hastaneye yeterki aklına yatan doktoru bulman
Gulcem Aslaninannesi_ Doktorunuz kimdi? Ben de Feride Mimaroğlu’na gidiyorum. 2. Sezaryen doğumum olacak 34+3 deyim şuan.
Aslaninannesi_ Gg5348 bende bilmiyordum 😀 medipol megaya gidiyorum medipol grubunun hepsinde var ama 5.aya kadar başka bir hastaneye gidiyordum ordada vardı