RabiaRabia Elwing6 çukurambar da Dr.Dilek Özdur a gidiyorum çok memnunum doktorumdan Doğumu da memorial hastanesinde yaptırıyor. Tabi ki bu da çok büyük büyük bir artı.
cilm Meldadlk ayy bende bu doktora gidecem tüp bebek için. siz normalmiydı bu doktorda tedavimi gördünüz acaba
Gozdeli Zamanında büyük doğumda çalısan çok prof işinde doktor var orda relevizyonda bile hamileler hakkında yayınlara katılıyo sevtap hamdemir çok tecrübeli
Elwing6 Gozdeli sevtap hanim haakkinda da olumsuz yorumlar okuyorum gorundugu gibi olmuyo bazen sanirim
Meldadlk Ben sevtap hamdemirden hiç memnun kalmadım bana kanama gözüküyo dedi 2 doktora gittim kanama falan yoktu
Elwing6 Nil_19 ben yarin bilgi almaya gidecegim canim.baran celtemen iyi gibi gorunuyor simdilik hastane hakkinda cok olumlu yorumlar var
Meldadlk cilm benim normal yoldan oldu ama yeni başlamıştım tüp bebek için çok memnun kaldım hiçbir doktorun ulamdığı pıhtılaşmamıda o buldu o yüzden tutmamış hiç denemem çok akıllı bir kadın
Meldadlk cilm yok cnm daha 1 kez gittim gen testleri istedi pıhtılaşmamı bulup asprin başladı 4 yıldır olmuyodu tüp bebek aşılama aspirine başlayınca kendiliğinden tuttu ve inanamadım işallh seninde öyle olur🙏🏼
ags RabiaRabia merhaba. Doğum yaptınız mı ben de aynı yerde düşünüyorum Dilek hocaya devam ediyorum. Nasıl geçti acaba memorialdan memnun kaldınız mı?
Elwing6 dorukhan_nehirada_moms bülent bey paket yapiyor mu.. ? Nasil oluyor odemeler medicanada yapinca ?
Kabarik Elwing6 benim doktorum gazi uninin profu nuray bozkurt ama ameliyati memorialda yapacak. Erken dogum riski var diye yeni dogan unitesi iyiymis oranin o yuzden
dorukhan_nehirada_moms Elwing6 onu bilmiorum ana bulent alp hocayi akropolden biliorum ve mukemmel bir dr hem sizinle hem bebeginizle okdr guzel ilgileniyorki surekli dogurasiniz geliyor bizim butun sulale ona gidiyo