Mlksde Glhayat_54 merhaba hoşgeldiniz insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız kaç haftalık hamilesiniz yenimi
Mlksde mcansu aynı şuan sol kalça ağrısından yuruyemiyorum birden alttan bı vuruyo neye uğradığımi sasiriyorum 😂
Mlksde Subasiii1 nerdeyse bitmiş zaten olsun normal almissiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤗🤗
Mlksde Glhayat_54 ilk gebeliktede herseyden tiksinme varmiydi o durumda çok kötü Allah kolaylıklar versin 🌸🌸
Mlksde rubeyyisarah az kalmış bundan sonra zaten mide yanmasından insan bsy yiyemedigi için pek almiyo yani ben şuan öyleyim
Glhayat_54 Mlksde hayır ilk hamileliğime kurban olayım sadece sabah bulantılarım ve uykum oluyordu..bunda herseyden tiskindim.. Gececek elbet diye diye 18.haftaya geldim 🙈
Mlksde Glhayat_54 tabiki geçecek mutlu olmaya bakın hamilelik evet zorlukları var ama bilmiyorum çok güzel mucize gibi bsy bence
mcansu Mlksde gel bacım sarılıp magnezyum eşliğinde ağlayalım 😅 magnezyum almazsak bebeler daha çok ağlatır bizi
Mlksde Glhayat_54 her gebelik bir olmuyoki benim ilk gebeligim çok güzel gecti çok rahattı ama bu beni mahvetti etmeyede devam ediyo ☺️☺️