Mlksde Balbebek012 bende öyleyim oturduğum yerden kalkamiyorum resmen ama oda çok kiloyla alakali değil galiba karnın artık iyice büyümesi hareketlerin kısıtlanması kalkarken resmen bütün cesaretimi toplayıp bianda kalkıyorum öyle zor geliyo kalkmak 😄😄
Kelebeekkk Mlksde inşallah çok almadan tamamlarız 😆 beni tatlı bitiriyor ama baya azalttım ona rağmen nasıl kilo aldım bilmiyorum ekmek bile nadir tüketirim
Mlksde mcansu sormayın hareketleri o kadar canımı yakıyor ki bazen diyorum karnımı delip cikicak heralde 😄😄
mcansu Mlksde 😅😅 o oğlumda daha çok vardı gece karnım eşime dönük uyuduğumda babasını bile uyandırırdı Şimdi bel ağrıları kalça kasık kuyruk sokumunda kemik acısı çok fazla
Mlksde Kelebeekkk bende kesin tatlı yemekten almışımdir bu son haftalarda hep canım tatlı istiyo ve yiyorum 🤭🤭
Mlksde Eylul41 olsun insallah sağlıkla vaktinde kucağıniza alırsınız alınan kilolar hepsi gelip geçici biz mutlu olalım bebeklerimizde mutlu olsun hissediyolar sonucta veririz kilolari 🤗🤗 zaten kilonuz fazla değil sizi rahatsız etmez 🌸🌸
Rozzzzaa Mlksde sağlıkla gelsin minnoslarimiz bizim biraz aceleci nst dr sürekli sancı çıkıyor malesef :(
Glhayat_54 Merhabalar ben yeniyim uygulamayı cözmeye calışırken kendimi bu sohbette buldum 😊keşke bende sizin gibi kilolar alabilsem tiskinmesem yeterki boğazım açılsın kilo çokta önemli değil 🙈
Mlksde Glhayat_54 merhaba hoşgeldiniz insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız kaç haftalık hamilesiniz yenimi
Mlksde mcansu aynı şuan sol kalça ağrısından yuruyemiyorum birden alttan bı vuruyo neye uğradığımi sasiriyorum 😂
Mlksde rubeyyisarah az kalmış bundan sonra zaten mide yanmasından insan bsy yiyemedigi için pek almiyo yani ben şuan öyleyim