Baliimsid Lucyprettywoman Allah Sabır versin 1 ay önce yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. İnşallah bir daha yaşamayız (amin) 28. Regl oldum şu an 4. Günüm. Kişiden kişiye göre değişiyor doktorum 1 2 regli beklemem gerektiğini söyledi. Perinatolog 1 regli sonra denemem gerektiğini söyledi. Ailemizin yanına tatile gideceğiz. 2 regliden sonra deneyeceğim süre olarak tabi bir engel çıkmazsa. Zaman geçmiyor gibi geliyordu Allah Sabır versin size de
Lucyprettywoman Baliimsid sabır vermesin sabır daha çok sabredecek sıkıntı çeker siz de sabır istemeyin lütfen 💐 Ben iyiyim gayet bazen üzülüyorum ama teslimiyet içinde hissediyorum bir sonraki süreçte daha sağlıklı bilinçli şekilde davranacağım ve tutunacak allahın izniyle inanıyorum yaşım da genç zaten🥹💖
Lucyprettywoman FatmaB_ öyle düşünüyorum bir ebe abla bana destekleyici olarak yün korse, ve kuyruk yağı kremi sürmemi önerdi. Ekstra rahmi temizlemek için hayıt çayı, hurma, incir, soğan kürleri gibi şeyleri deneyeceğim 🥰 çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Lucyprettywoman FatmaB_ neden? Bunda bir kesinlik görmüyorum ben eğer nasibim varsa tutunur olur siz de olumlu düşünün bence
FatmaB_ Lucyprettywoman olumsuz yorum yapmadım. Doktorumun bana söylediği şeyleri sizinle paylaştım. D vitamininizi kesinlikle baktırın düşükse takviye verecektir doktorunuz. Bebeğin gelişimi için en önemli vitaminmiş. Ben 3 kere kaybettim hepsi 9 haftadaydı. Bende ilk reglimi bekliyorum. Bedenimi hazırlamak istiyorum ve acele etmek istemiyorum bu kez. Vitamin ve kan değerlerinizi kontrol ettirip deneyebilirsiniz.
Demem Lucyprettywoman Çok geçmiş olsun,Başınız sağ olsun. bende Eylül ayında 6+4 de kaybettim. Allah zorunuzu kolaylaştırsın kaybınızı size cennette şefaatçi kılsın, yerine çok hayırlı, sağlıklı bir yavru ile doldursun. Ben 20 gün kanama yaşadım tam bitmesi 20 gün sürdü. 37.gün adet oldum 2 regl sonrası yeniden hamile kaldım ama şu an kalp atışı henüz duyulmadı haftasına göre geriden geliyor gelişimi ya da geç döllenme. Yani inşallah öyledir diye umuyorum Allah tekrar benzer bir acı yaşatmasın inşallah bana da kimseye de 🙏
Lucyprettywoman Demem teşekkür ederim çok sağ olun ama ben henüz kalp atışını duymamıştım ve bildiğim kadarıyla isim konulmamış bebekler ruh olarak dolaşıyorlar🥺
Tugceelanaz Lucyprettywoman Rahimin kendine gelsin 2-3 normal adet gördükden sonra tekrar denemeni tavsiye ederim. Kürtaj ve kayıplarda rahım duvarı inceliyor. Adet gördükce kalınlaşıyor. Kalınlaşdıkca bebeğin daha iyi tutunur sana . Geçmiş olsun❤️ Hayırlısıyla en yakın zamanda güzel haberler alırsın inşallah🌸
Lucyprettywoman Tugceelanaz teşekkür ederim çok sağ olun son günlerdeki araştırmalarım neticesinde o kadar bile beklemeye gerek olmadığını gördüm bir adet süresi bile Yeterli oluyormuş:)
Btl066611 Lavinyam06 ilk zamanlar adet döngüm uzamıştı 40 güne çıkmıştı doktora gittim bişey yapmadılar ama ben bir kadına gittim ebe kadına rahmin arkaya kaymış dedi belimi çekti ve o çektikten sonra eski düzenime geri döndüm
Lavinyam06 FatmaB_ benimde pıhtılaşma testinde sadece paı-1 4g/4g geldi kimi doktor iğne diyor kimisi gerek yok diyor
Fidan_Aylin22 Lucyprettywoman évet söyledim Bir yasıyoruz çumki kayınvaludeyle Bende geç döllenme oldi