• Adana
  • Adana anne adaylarî?

Didem cok teşekkür ederim sağol canım . Ay inşallah bi gelelim artık 😊💐

Muzaffer Şengül e gidiyorum.Berrin kavuz Ercan da güzel ona da arada sırada gittiğim oldu.Muzaffer Şengül çok kalabalık oluyor saatlerce beklediğimiz oluyor.

• Ela bunu yanıtladı.
  • Ela bunu beğendi.

Güzelyalı hastanesinde celal Ardıç’a gidiyorum doktoru görmek bile güven veriyor tavsiye edebilirim

• Ela bunu beğendi.

Adelimm canım kaç haftalık hamilesin bende Güzelyalı hastanesinde celal Ardıç’a gidiyorum

gnc 16+2 deyım bugün kontrolum vardı gittim hatta. Sen memnun musun Celal beyden geçen benım bı problemım vardı selcuk beyde sehır dısında oldugu için mecburen ona göründüm ben hıc hoşlanmadım sürekli telefonla uğraşıyor.

• gnc bunu yanıtladı.
      • Ela bunu beğendi.

Adelimm belki sen hastası olmadığın içindir ben tlf bile hiç görmedim çok şaşırdım

Adelimm canım Peki sen ikili taramayı hastane de yaptırdıysan nekadarmış biliyor musun

Evet kizlar ikili test ücreti hakkında bilgisi olan war mi acaba ?

gnc yaptırdım canım 55 ₺

• gnc bunu yanıtladı.

Adelimm sağol canım bana 200 lira falandır dediler bende devlet hastanesinde yaptırayım diye düşünmüştüm ama 55 lira çok pahalı değilmiş

Yok canım bende öyle beklıyordum da değilmiş.

gnc

• gnc bunu yanıtladı.
                  • gnc bunu beğendi.

Ben yaptırmadım bilgim yok maalesef 🙄

Ela Seyhan Başkent’te 230 tl dediler canm devlette ücretsiz ama

• Ela bunu yanıtladı.
                    • Ela bunu beğendi.

DuruNaz canım ikili test yaptrdnm awrupa hastanesi ne 110 tlymis ikili test

gnc ikili test yaptrdnzmi guzelyali da fiyatı nedir acaba

Ela Avrupa hastanesindede 110 tlymis

Ela canım ben Avrupa hastanesinde yaptırmadım Adana hastanesinde yaptırdım ikili testi 55 liraydı

• Ela bunu beğendi.