hellolittlesunshine Dilarac merhaba benn🙃 3ünde yumurtlama 4ünde çatlama gördüm adet başlangıç 23 aralıktı 12. gün çatladı. Beklemedeyim ☺️
hellolittlesunshine Dilarac sağ kasıkta yumurtlamadan 5-6 gün sonra ağrı sızı gibi bir şeyler hissetmeye başladım bir de bel ağrısı ama negatif çıkar diye test yapamıyorum
Sbrn78 Dilarac bat 17 kaset test negatif acıkcası 4 5 kala öğrenen oluyor sanırım bu ayda olmadı hiç bir belirtim yok sadece iki gün önce bir batma ağrısı yasadm saniyelik işallah bir mucize oluşuyordur haberimiz olmadan hepimiz için 🤲🩷
Negna- Dilarac 3 Ocak yumurtlama 4 Ocak çatlama oldu. 3 gün üst üste değerlendirdim. Son adet tarifim 23 aralıktı. Bat 17 gösteriyor yumurtlamaya göre ama ben garanti 23nü bekleyeceğim. Umutla beklemekte güzel tek çizgi görmektense 🥹
Dilarac hellolittlesunshine yaa benimde 22 Aralık catlama benimde öyle gösteriyordu ama test yapmadım ovulasyon Gün aşırı yaşadım Uygulama da 4 ü catlama diyordu
hellolittlesunshine Es_momy evet ertesi gün silikleşmişti bende bazı kişilerde iki ya da üç gün de sürüyor yumurtlama silikleştiğinde çatlamış oluyor 🙃
Dilarac Negna- benimde uygulama öyle gösteriyordu 4 Ocak yüksek şans diye Ovulasyon psikolojimi bozdu😀 uygulamaya göre 15 gün üst üste degerlendirdik 22 aralıktı adetim bakalım 18 kadar
Negna- Dilarac son üç ay ki döngünüze göre aslında tahmin edebilirsiniz hangisi doğru kullandıgınız ovülasyon testi güvenilir mi
Dilarac Negna- şöyle size söylesem doğrumu anlar mısınız aralık 7 ovulasyon 8.9 catlamaydı ovulasyonda Takvimim uygulaması