S_ysmn Evet kızlar son 5 gün. Ara ara yalancı sancılar haricinde hiç bir belirti yok. Oğlumu 39+1 de kucağıma almıştım 5 sene önce. Kız 39+2 oldu. Beklemedeyiz. Allah’ın izniyle sağlıkla ve hayırla gelsin.
Sarella S_ysmn bizde bu gece itibariyle 39+2 olacağız diger 2 cocugum 40+1 dogdular bekliyoruz bakalım erken gelirlermi acaba 🤔🤩
Sarella S_ysmn bi kaç gün önce adet sancısı gibi vardı ama bugun bişey yok sadece cok baskı yapıyor alta sanki cıkacak birden canımı acıtıyor zor yürüyorum
S_ysmn Sarella benim de aynı. Tamamen karnımın aşagısında. Daha çabuk doğum olacağını düşünüyorum bir sancı ya da suyum geleydi sağlıkla
S_ysmn FNK Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. 40 haftayı bulacak heralde benim ki. Hiç bir belirti yok
FNK Blueeberryy benim sertleşmesi bebeğimin hareketlerinden ittiriyo toplanıyo birşeyler yapıyo bazen hiç durmuyo gece olunca 🫠
FNK Blueeberryy ya evet farklı demek ki ben senin dediğini tam yaşamadım sen diyince farkettim 🫠 az kaldı kuzum sabır 🥹
Blueeberryy FNK 41 e 9 gun kalmis benim vay be bizde acariz insallah burda kolay dogum hikayem diye 🤲🏻🥰🤗
Mrvsmt2502 S_ysmn inşallah sağlıkla kavuşunda ne zaman geldiği önemli değil hatta geç gelmesi daha iyi bile 😃