Irem hoca disardan soguk gorunebilir ama isinde cok iyidir. Aslinda dunya tatlisi bi kadin ama konusmasi net oldugu icin sert gibi algilanabiliyor. Isini cok guzel takip eder, hani kök söktüren hocalar vardir ya okulda ama ilgili ve bilgililerdir aynen oyle bence. Gece saat kac, bayram seyran demez hop atlar gelir, acile gittiniz gece vakti diyelim acil doktoru ile gorusur tahlillerinizi gece yarisi bile kontrol eder, ici rahat etmezse atlar gelir. Ama siz daha kolay anlasabileceginiz bi hekim ariyosaniz ki gayet normal hormonlarimiz horon teperken daha fazla anlayis bekledigimiz olabiliyor, aysegul hoca da isinde iyidir, cok guler yuzludur, gecen sene kurtaj oldum irem hocanin hastasiydim, takipli hastasi olmadigim halde aysegul hoca da benimle cok ilgilendi, hastaneden cikmadan odama gelip kontrol ettigi oldu, gunluk degerlendirmelerime de katildi.
Hediye hocaya da gittim ben ama benimle cok ilgilenmemisti, tup bebek odakli calistigini hissettim orda yani benim isim tup bebekle degildi o yuzden cok ilgilenmedi gibi hissettim, bi de bende cikolata kisti vardi seneler once, onu anlattim hocam boyle boyleydi ilac kullandim gecti dedim cikolata kisti degildir o cikolata kisti ilacla gecmez dedi bende film koptu. Mr sonuclarim var 8 doktorun net teshisi var elimde raporlarim var kullandigim ilac belli ama kendisi bu tedavi yontemini bilmiyor diye beni ve diger tum doktorlari hice saymis oldu. Tup bebek tedavisinde iyidir orasini bilemem…