Gumusbulut58 yani size de hak veriyorum ama, 365 gün hastası var doktorların, ve 365 gün çalışamazlar illa ki tatil yapacaklar ve tatil dönemleri bazı hastalarının ihtiyacı olduğu güne de denk gelebilir. Hatta doğumuna bile 🤷🏼♀️ yüzlerce hasta vardır, hepsini tek tek arayıp bilgilendirme yapılması da pratikte pek mümkün olmaz. Benim gebeliğim sürecinde 27. haftamda filan doktorum tatile gitmişti, haber vermedi, instadan görmüştüm 😂 sonra 36. haftamda tekrar tatile gitti ama o zaman beni arayip bilgilendirmişti, acil bir durum olursa neler yapacağımı anlatmıştı, ve benim gibi son haftalarda olan üç gebesi daha varmış bizim dosyalarımızı hastanedeki bir başka doktora ilettiğini, doktora bilgi verdiğini, beklenmedik bir şey olursa o doktora ulaşabileceğimizi iletmisti. Ama dediğim gibi son haftalarda olan hastalarını bilgilendirdi, bütün hastalarını tek tek araması çok mümkün olmazdı. Ama mesajınıza üç gün sonra dönmesi hoş değil gerçekten, siz iyileştikten sonra dönmüş neredeyse, ne anlamı var o zaman