bsrm Gmzcngi gozunuz aydin saglkkla buyutun insallah. Bisey sorucam catalda ayaklarinizi bagliyolar mu
Gmzcngi bsrm evet canım bağladılar walla kaymıyım diye🙄🤭 ama rahatsız etmiyo cnkü bu catal daha farklı doktorun odadakilerinden bağlamaları gerekiyor sanırım☺️
Busra3 Gmzcngi Maşallah size sağlıkla büyüsün inşallah Kuzey’iniz Allah tüm bekleyenleri bebeklerine sağlıkla kavuştursun 🙏🏼
Gmzcngi Edessanr aşağıya doğru değilde yana doğru cok az kestiler canım kafamız büyüktüde mecbur kaldılar🥺 ama şuan belli değil
Nasirliiii Gmzcngi saglikli buyusun insAllah guzel duygudur eminim insan okuyunca heyecanlaniyo bi qarip hissler geciriyo insanin kendi basina gelince nasil olcak acaba 😍😍 ama korkuda bi tarafdan ailesine vatanina hayirli evlat olsun canim
Aysgl1119 Gmzcngi okurken ağlayarak okudum canım bana da rabbim sağsalim oğlumu kucağıma almayı nasip eder inşaallah Oğlunla beraber huzur dolu mutluluk dolu sağlık dolu yılllar senin olsun. Oğluşunun ömrü uzun bahtı güzel olsun. 💙
Gmzcngi Aysgl1119 amin inşallah canım benim sağlıkla bir avazda al kucagına ki🤲 rabbim sanada nasip etsin doğum hikayeni yazmanı🧿💙
12fatma Ne güzel detayıyla anlatmışsınız uzun hikayeleri okumayı seviyorum motive edici oluyor saglıcakla büyütün bebişi
Aysel_Melek Gmzcngi MasAllah gozunuz aydin. Allah anali babali buyumeyi nasip etsin. Darisi bizlerin basina 😘❤️
Gmzcngi Sulesultan ben daha zaman olduğu için onlara fırsat olmadı kuzum işten yeni ayrılmıştım daha sadece cok merdiven inip çıktım o kadar🙄
Gmzcngi Melisuz valla korkumdan sormadım doktora kuzum ya ama kim görse hemşireler falan minicik dikişin war cabuk iyileşir dedi🤭☺️
Gmzcngi Ahseme sorma walla kuzum ya cok zordu o an unutmuycam bu anları dedim ama unutuluyo bebişi görünce sabrını verdi Allah🤲♥️
Gmzcngi Bebektsk özel hastanede yaptım canım akşamki ebe cok gıcıktı ama sabah benimle ilgilenen doğuma giren ebedende Allah razı olsun🤲❣️ Cok iyidi